Bundesliga

Egy statitsztika miatt egyértelműnek tűnik a képlet a Bayern-Freiburgon

A müncheni sztárcsapat még soha nem kapott ki hazai környezetben a Freiburgtól, amely ráadásul nincs top formában.

A német élvonal vasárnapi játéknapjára három összecsapás is maradt, melyek közül a legnagyobb érdeklődés természetesen a Bayern-Freiburgot övezi. Hétfőtől újabb nemzetközi szünet veszi kezdetét, erre pedig egyik csapat sem szeretne rossz szájízzel vonulni, az 1.15 körüli hazai szorzó viszont elég beszédes. Mi sem gondolnánk, hogy megégne a Tuchel-csapat, amely egyrészt egy lélekemelő BL-sikerről érkezik, másrészt piszok jó mutatója van a vasárnapi ellenfelével szemben.

Erőltetett rendesen az őszi menetrend, hiszen 19 nap leforgása alatt már a hatodik tétmeccsére fut majd ki a Bayern, amely továbbra sem annyira meggyőző. Egy héttel korábban a Lipcse ellen 2-0-s hátrányból mentett fontos pontot a csapat, majd a hét közben Koppenhágában szintén hátrányból jött vissza, ám a BL-csörtét meg is tudta nyerni 2-1-re, köszönhetően a csapat csodafegyverének, a 18 éves Telnek.

A Freiburgnak is volt nemzetközi kupameccse, az EL-ben a West Ham együttesét fogadta és maradt alul 2-1-re. Ez egy három meccses veretlenségi sorozatot szakított meg, de úgy tűnik, még nincs vége a korai hullámvölgynek. A lassú rajt miatt csak a nyolcadik helyen vannak Sallaiék a Bundesliga-tabellán és még aggasztóbb, hogy Münchenbe soha nem nyerni jártak, ez pedig aligha most fordul meg. Történetesen

a két csapat 23-szor mérkőzött meg úgy a német élvonalban, hogy a Bayern volt a pályaválasztó, ebből 20 hazai siker és három döntetlen született.

Tetézi a bajt a vendégeknél, hogy Höfler eltiltását tölti, de Gregoritsch és Rosenfelder sem 100 százalékos. A münchenieknél Gnabry kéztörés miatt hagy ki heteket, De Ligtnek pedig a térdével vannak problémák, Neuer viszont már nagyon közel van a visszatéréshez.

Mire érdemes fogadni?

A Bayern idei sikereiből oroszlánrészt vállalt a friss igazolás, Harry Kane, aki a Bundesliga-történelmének első játékosa lett, aki hat kör alatt nyolc találatig jutott. A Tuchel-legénység eddig 3.3 gólt vágott átlagban, a pazar mutató a Freiburg ellen pedig jó eséllyel tovább javul majd vasárnap is. Ugyanakkor a Freiburg az idei 9/7 tétmeccsén feliratkozott a lőlapra, a Bayern-védelem pedig továbbra sem tűnik acél biztosnak, így egy biztonságibb tippet választunk, amelyen úgy jön a gólváltás, hogy az angol válogatott csapatkapitánya legalább egy pontos lövést jegyez majd.


✅ Tipp #2: Mindkét csapat szerez gólt + Kane kapura tartó lövések 0.5 fölött @1.92

 

Fogadási határidő: október 8. 17:30