Premier League

Ilyen balhé után VAR-os tipp a legjobb Szoboszlaiék meccsére?

Rangadót játszik a Pool, ahol most még nagyobb fókusz lesz majd a videóbírón.

Nem ült el a balhé a múlt hétvégi Tottenham-Liverpool meccs kapcsán, ahol a játékvezetők egy szabályos gólt vettek el a Vörösöktől. Mint utóbb kiderült, kommunikációs probléma merült fel a felek között és a VAR-bírók azért nem írták felül az ítéletet, mert azt hitték, a pályán is gól született.

Az eset egy azonnali szabályváltoztatást is eredményezett, az új intézkedés értelmében a VAR-szobában ülő játékvezetőnek egyeztetnie kell a megfelelő ítéletet a mellette ülő asszisztensével, mielőtt értesítené a találkozó játékvezetőjét a meghozott döntésről. Ez persze csak halottnak a csók, Jürgen Klopp hiába kardoskodik egy újrajátszásért, alighanem marad a 3 pont a Spurs zsebében.

Bár felesleges azon lamentálni, hogy mi lett volna, ha... de azért tény, hogy a Poolnak nagyon hiányozhat Díaz elvett gólja, így szinte biztosak lehetünk benne, hogy puskaporos lesz a hangulat ma délután. Merthogy újabb rangadó előtt állnak Szoboszlaiék, ezúttal ugyanis a Brightonhoz utaznak, amely 1 ponttal van csak lemaradva a liverpooliak mögött, ráadásul idén nyert már rangadót a Manchester United és a Newcastle United ellen is.

Alighanem ez játékvezetői szemszögből különösen nehéz meccs lesz most, talán nem is véletlen, hogy Anthony Taylor kapta a sípmesteri szerepet. Közel 3-szoros oddsért pedig megéri szerintünk megpróbálni, hogy használják majd a VAR-t, ahová talán még akkor is kihívják majd Taylort, ha nem egyértelmű a helyzet...


✅ Tipp #1: Használnak videóbírót - Igen @2.90
 

Fogadási határidő: október 8. 15:00