NB I

A Vidi is ellátja az MTK baját?

A feljövőben lévő fehérváriak az elmúlt héten óriási pofont kapó MTK együttesét fogadják vasárnap délután.

Két mérkőzés maradt vasárnapra az NB I kilencedik fordulójából, s noha az Ferencváros-Debrecen viszi a prímet, a Fehérvár-MTK sem lesz elvileg rossz meccs. A bukmékereknél egyébként a Vidi számít esélyesebbnek, a piros-kékek sikerére átlagosan 2.30-szoros pénzért lehet fogadni.

Csapathírek

A kínos Magyar Kupa kiesést követően a bajnokságban két meccsen négy pontot gyűjtött a Vidi. A hazaiak ugyanis a ZTE elleni 3-3-at követően (10 emberrel a 99. percben szereztek pontot) 3-1-re verték a Kisvárda együttesét egy hete. Méghozzá úgy, hogy a piros-kékek a 11. percben már hátrányban voltak, ám aztán egész egyszerűen lefocizták a szabolcsiakat.

Győzelmükkel a fehérváriak a kilencedik helyen álltak a fordulót megelőzően, de már négy pontot vertek a kiesőzónára, és ugyanennyi egységre voltak a már felsőházi, hatodik pozícióban lévő Debrecentől...

Ami a hiányzóikat illeti, Fiola letöltötte eltiltását, így visszatérhet, viszont Hangya továbbra is maródi, Karamokót az elmúlt héten a 25. percben le kellett cserélni, szereplése kérdéses vasárnap, szintúgy mint Spandleré, aki nem játszott a Kisvárda ellen.

Az újonc MTK parádés formában volt az elmúlt hétvégéig, hiszen a Ferencváros elleni örökrangadót zsinórban öt győzelemmel a háta mögött várta (a bajnokságban a Kecskemét, a Debrecen, a Diósgyőr és az Újpest, míg az MK-ban a Gesztely hajtott fejet a kék-fehérek előtt). Azonban egy hete szombaton jött a feketeleves, Horváth Dávidék ugyan a 12. percben megszerezték a vezetést a zöld-fehérek ellen, ám aztán kivégezték őket, hiszen az FTC 6-1-re (!) tudott nyerni az Új Hidegkuti Nándor Stadionban...

A hatalmas zakó és totális szétesés érthetetlen a kék-fehérek részéről, pláne úgy, hogy csak Varju és Horváth játékára nem számíthattak egy héttel ezelőtt. A gyomrost követően ugyanakkor továbbra is előkelő helyen áll az MTK, mindössze a negyedik helyig csúszott vissza, s két pontra van a harmadik pozícióban lévő Diósgyőrtől.

Mire érdemes fogadni?

Habár az MTK áll előrébb a tabellán, a múlt heti pofont követően, illetve, hogy a Vidi feljövőben van, továbbá, hogy a piros-kékek lesznek a pályaválasztók, így nálunk feléjük billen a mérlegnyelve. No, de azért háromesélyben nem vennénk ki őket, kétesélyben viszont igen, vagyis +0-s hendikeppel (döntetlen esetén a feltett tétünk visszajár) a Fehérvárra fogadunk.


✅ Tipp #1: Fehérvár +0 (ázsiai hendikep) @1.77

Fogadási határidő: október 8. 13:00