NFL

Hazai csapatokkal nyernénk egy erős duplázót

Az NFL alapszakaszának 5. fordulójában a Cardinals-Bengals és a Dolphins-Giants meccsekből profitálnánk.

Múlt vasárnap megszakadt a tökéletes sorozatunk, három nyertes kombi után kénytelenek voltunk elkönyvelni az első vesztest, köszönhetően az Eaglesnek, amely ugyan behúzta a "W"-t, de nem olyan különbséggel, ami nekünk jó lett volna. Sebaj, itt az újabb játéknap és a lehetőség, hogy kiköszörüljük ezt az aprócska csorbát.
 

Arizona Cardinals - Cincinnati Bengals

A liga egyik legjobb és leggyengébb irányítójának a meccsén... a leggyengébbre fogadunk. Na, nem ment el az eszünk, de Joe Burrow jól dokumentált sérülése látványos gyengülést hozott el Cincinnatibe. A liga második legkevesebb pontot termelő támadósora eddig mindenkivel megküzdött  és nagy előrelépésre sem mutatkoznak jelek. Siettetés ellen különösen rosszul teljesít Burrow (sérült vádlival nehéz elszaladni), a támadófal pedig ebben nem nyújt nagy segítséget.

A másik oldalon Josh Dobbs, aki 7 szezon alatt 1 győztes meccset tud felmutatni kezdőként(!), mégis jobb számokat produkál eddig, mint Burrow. A Cardinals az idei szezonban 3-1-es ATS-mutatóval áll, ami könnyen lehetne 4-0 is, ha a 49ers mutat egy kis kegyelmet. Kyler Murray kinyilatkozta, hogy képes és szeretne is visszatérni idén, így a szezon előtt csak egy magas draftcetlire predesztinált Cardinals akkor nagyobbat is álmodhat, és ehhez pont ezek a meccsek jelenthetik a kaput.

 

Miami Dolphins - New York Giants


A liga egyik leghatékonyabb támadóegységével a liga egyik leggyengébb támadóegysége próbálja majd tartani a lépést, valószínűleg nem túl sok sikerrel. New Yorkban hatalmas problémák vannak, ami már az első két játékhéten megmutatkozott, hiszen a csapat hat negyedet követően 0-60-ra állt. Bár a Cardinals ellen fordítottak, de összességében továbbra sem valami fényes a helyzet, legutóbb a Seahawks elleni MNF-en 3 pontot sikerült felrakniuk a táblára. Ilyen teljesítmények után a Miami ellen sem sok mindenben reménykedhetnek, még ha a Dolphins védelme nincs is jelenleg a legerősebbek között.

A labda másik oldalán ugyancsak nagy előnyben lehet a Miami. Tua ihletett formában játszik és ugyan Bills meg tudta fékezni, de nem látjuk hogyan tehetné meg ezt a jóval gyengébb New York-i védelem. Egyszerűen jobb csapat a Miami, amelynek négy negyed alatt szépen ki is kell rajzolódnia, így egy magabiztos hazai sikerben gondolkozunk.


✅ Tipp: Arizona +5.5 + Miami -9.5 @2.465
 

Fogadási határidő: október 8. 19:00