Konferencia Liga

50-50? Így állnak a Fradi esélyei a továbbjutást illetően

Már elvileg esélyesebb a Ferencváros a továbbjutásra, mint nem, de ehhez a Genk ellen pontokat kell szereznie.

2 meccs után 4 ponttal áll a Ferencváros a Konferencia Liga-csoport élén, ezt követően pedig a szintén egy győzelmet és egy döntetlent elérő Genkkel játszik majd oda-vissza. A zöld-fehérek tehát eddig optimisták lehetnek, de a neheze még csak most következik. Lássuk, hogy állnak az oddsok a Fradi továbbjutását illetően!

 

 

Ahogyan az sejthető is volt, a szerb Csukaricski lényegében kiszállt a harcból, persze látszott is, hogy a déli szomszédunk jóval szerényebb szintet képvisel. 

A Fradi szorzója viszont igen érdekes. A csoportkör kezdete előtt 2.10-ért fogadhattunk a magyar bajnok továbbjutására, ez mostanra csak 1.77-ig olvadt le, míg a csoportgyőzelem 8.50-ről 4.30-ig zuhant. Véleményünk szerint ezek alapján vagy a korábbi 2.10 vagy pedig a mostan 1.77 túl alacsony, de látva a Fradi játékát és a megszerzett 4 pontot, nagyobb kéne legyen a különbség a számokban.

A csoportkör október 26-án folytatódik, amikor is Genk-Ferencváros meccset rendeznek, míg november 9-én fordított felállásban találkoznak a csapatok. A szorzók alapján egyébként Dejan Sztankovicséknak inkább a Genket kéne megfogniuk, a pontelőny ellenére is sokkal biztosabbnak érzik a bukik az olaszok továbbjutását, mint a belgákét.