Nemzetközi foci

38-szoros pénzt hozhat Harry Kane rémálma

Az angol válogatott csapatkapitányát eddig elkerülték a nagy trófeák, volt csapata viszont akár csúcsra is érhet.

Ha a topbajnokságoknak most lenne vége, akkor bombameglepetést hozna a Bundesliga és a Premier League is. A német élvonalat ugyanis a történelmének legjobb szezonstartját produkáló Bayer Leverkusen vezeti, míg a világ legjobb bajnokságaként aposztrofált PL-ben az 1980 óta ilyen jó rajtot nem hozó Tottenham áll az élen. Mindkét együttes veretlen még az idényben és nem csak a szerencsének köszönheti pozícióját, hiszen örömfocit játszva hozzák le meccseiket.

A Gyógyszergyáriaknál Xabi Alonso taktikai zsenialitásának köszönhető a nagy menetelés, de a Spursnél is egy edzőváltás hozta meg a rég nem látott sikereket. Ange Postecoglou csupán négy hónapja írta alá a szerződését a londoniaknál, az örök vesztesnek titulált csapat pedig azóta megtáltosodott. Ez különösen meglepő annak tudatában, hogy a Tottenham történelmének legjobb góllövője, Harry Kane nyáron a Bayernbe igazolt. Persze a rosszmájú szurkolók máris elkezdték gyártani az összeesküvés elméleteket, hogy pont ezért nyerheti meg az angol élvonalban utoljára bő 60 éve diadalmaskodó Spurs a bajnoki serleget.

Amennyiben tényleg Harry Kane lenne, aki taszítja a trófeákat, akkor a Bayern minden bizonnyal elbukná a Bundesliga címvédést, noha erre lényegesen kisebb az esély, mint hogy a Tottenham bajnok lesz.

A két forgatókönyvet (Tottenham bajnok, Bayern nem nyeri meg a ligát) kombiba vágva mindenesetre közel 38-szoros pénzt kapnánk, ez akár megérhet egy kis aprót.

A Bundesligában nem csak a Leverkusen, de a Dortmund és a szintén meglepetéscsapat Stuttgart is ott nyomul az élbolyban, tehát könnyen lehet, hogy a tavalyihoz hasonló, idegőrlő, szoros hajrát kapunk majd az idény végén. A Spurs PL-aranyát talán még nehezebb elképzelni, de ha valaki megszakítja a Man City dominanciáját, az a Tottenham, vagy az Arsenal lehet.


✅ Kane-átok Funbet

 

• Bayern megnyeri a Bundesligát - nem @ 3.28 +

• Tottenham megnyeri a Premier League-et - igen @ 11.50

Eredő odds: 37.70

 

Fogadási határidő: október 8. 19:00