EURO 2024

Ennyi esélyünk van a szerbek elleni Eb-selejtezőn

Sorsdöntő meccsek következnek a magyar válogatott számára, első ízben déli szomszédunkat fogadjuk majd szombaton.

Hétfőn újabb válogatott szünet indult, 2023-ban az utolsó előtti, hiszen az utolsóra novemberben kerül majd sor, amikor zárulnak a 2024-es Európa-bajnokság selejtezői is. A magyar válogatott, mint köztudott, remek helyzetből várhatja a folytatást, ugyanis úgy áll a csoport első helyén, hogy egy meccsel kevesebbet játszott, mint a fő riválisok, Szerbia és Montenegró.

A Rossi-legénység szombaton a teltházas Puskás Arénában a szerbeket fogadja, majd három nappal később Litvániába utazik. A kvalifikációt ezt követően november közepén Bulgária legjobbjai ellen folytatja idegenben, majd érkezik Montenegró, ám addigra remélhetőleg már eldől a kijutásunk sorsa. Ehhez óriási lépés lenne, ha a soron következő összecsapást győzelemmel zárnánk és miért ne gyűjthetnénk be a három pontot, elvégre már Belgrádban is megtréfáltuk déli szomszédunkat.

 

A helyzetet kissé bonyolítja, hogy a hosszabb ideje sérült Gulácsi Péter és Schäfer András mellé csatlakozott Willi Orbán is, hiányával pedig mindenképpen gyengült a védelmünk. Csapatkapitányunk, Szoboszlai Dominik a vasárnapi, Brighton elleni 2-2-t követően - amelyen Mo Szalah mögött a második legjobb értékelést kapta - rögtön repülőre ült és este már Budapesten volt, így hétfőtől már Telkiben készülhet a csapattal.

 

Mit mondanak az oddsok?

A háromesélyes oddsok szinte teljesen egálra lettek belőve, de azért minden iroda enyhe favoritnak hozta ki a Rossi-csapatot. Ez komoly bók, illetve szépen mutatja a fejlődést, ugyanis a 2022-ben, szintén itthon lejátszott meccsen 3.50-szeres körül fogadhattunk a mieinkre, akkor viszont 1-0-s szerb sikerrel zárult a felkészülési mérkőzés.

A "mindkét csapat lő gólt" opciónál sincs nagy különbség, ezt is 50-50%-ra tartják az irodák, a legreálisabb végeredménynek pedig az 1-1-et látják, amely 6-szoros pénzt fizet. Ha Szoboszlaiék kezdik meg a gólgyártást, akkor egy bő duplázót foghatunk, de nagy gólzáporra nincs kilátás, hiszen a 2.5 alatti opcióra alig adnak 1.70-szerest a bukik.


✅ Magyarország - Szerbia
 

Magyarország nyer @ 2.58

Magyarország szerzi az első gólt @ 2.06

Gólok száma 2.75 alatt (ÁH) @ 1.51
 

Fogadási határidő: október 14. 20:45