Sportfogadás

Ezzel a tippsorral nyert egy húszasból 119 milliót (!) egy brit fogadó

Brutálisat kaszált egy szigetországi fogadó, aki Premier League és Championship-meccsekből rakott össze egy kombit.

A napokban újabb hihetetlen szelvény látott napvilágot, amelyben egy brit fogadó az egyik legismertebb szigetországi irodát fosztotta ki, nem is akárhogyan. Az anonimitást kérő játékos egy 13-as kötést (!) álmodott meg az angol élvonal és másodosztály meccseire.

Fortuna kegyeltje sikeresen tippelte meg a Tottenham, Middlesborough, Everton, Chelsea, Fulham, Blackburn, Leeds, Ipswich és Leicester győzelmét, ám ez volt a könnyebb rész, bár azért voltak szenvedős 90 percek. Az éllovas Spurs például 10 emberrel mindössze 1-0-ra tudta legyűrni az újonc Lutont, de az idény során gyengélkedő Chelsea is hátrányból jött vissza, hogy aztán simázza a Burnleyt. 

A neheze tehát ezután jött, hiszen a fogadó a Cardiff City-Watford, Millwall-Hull City, Crystal Palace-Nottingham Forest és Coventry City-Norwich City összecsapásokon a döntetlent húzta be. A legnagyobb izgalmakat utóbbi hozta, hiszen Ben Gibson öngólja a 88. percben hozta össze az egyenlítést a hazaik számára.

 

Miután minden meccs zöldre váltott, a fogadó 50 fontos (22.400 forint) befektetésből 264.700 fontos nyereményt, azaz 119 millió forintot könyvelhetett el! Ahogy az alábbi kép is mutatja, az eredő odds 5274.10 (!) volt!