Női foci

Fogadjunk a verhetetlen Fradi ellen?

Tavaly mindkétszer lehozta az overt a Fradi, idén viszont kicsit lassult a tempó.

Haladás Viktória-FTC-Telekom mérkőzést rendeznek szerda délután Szombathelyen, amely a 7. fordulóból előrehozott találkozó lesz a Simple Női NB I-ben. Az esélyek egyértelműek, így csupán az a kérdés, mennyit tesz közé a Fradi és lesz-e igazi góleső.

A Fradi NB I-es dominanciáját kár is nagyon kiemelni, nagyon rég volt utoljára olyan meccs, amelyen a zöld-fehérek nem verték meg aktuális ellenfelüket. Tavaly 24 meccs, 24 győzelem és eddig idén is 5/5-tel állnak Albert Flóriánék.

 

 

Fotó: fradi.hu

Apropó, az egyetlen magyar aranylabdás futballista fia nemrég vette át Vágó Fannytól a csapat irányítását, aki már a szerb ZFK Spartak Suboticát erősíti. A debütálás persze jól sikerült, Alberttel eddig egy 6-0, egy 3-0 és egy 7-0 a mérleg.

A IX. kerületiek egyeduralmát jól jelzi, hogy tavaly az alapszakaszban 155-10-es volt a gólkülönbségük, vagyis meccsenként átlagosan 7,04 gólt szereztek. Idénre valamelyest lassult a tempó, hiszen 5 meccsen "csak" 28 gólt lőttek Pusztaiék, de azért ez így is elképesztő fölény.

Következik tehát egy szombathelyi meccs, amely góldúsnak ígérkezik, különösen azért, mert az MTK mellett tavaly kizárólag a Haladás Viktória tudott egy meccsen kétszer is betalálni a Fradinak - Budapesten 7-0, Szombathelyen 6-2 lett a vége.

Az előző szezonban 6. helyen záró Viktória hat fordulót követően az 5. helyen áll, igaz, a sorsolása sem volt nehéz.

A bukiknál vélhetően a meccs előtt néhány órával jelenik majd meg a különböző hendikepes fogadás, mindenesetre a mérkőzés gólszámára már most is fogadhatunk a fogadásépítő segítségével. Ha a hazaiak is partnerek lesznek 1-2 gól képében, akkor elvileg sima lesz az over, viszont ne felejtsük el, a vendégek idén még nem kaptak gólt.


6 gól felett @2.37 

✅ Pontosan 6 gól @5.50

✅ 6 gól alatt 2.05
 

Fogadási határidő: október 11. 17:00