Felkészülés

Már szerdán beesik a hét egyik legjobb tippje?

A nagyipart Wales kezdi meg elsőként az európai válogatottak közül, amely a gólt is ritkán szerző Gibraltárt fogadja.

Wales kapcsán valószínűleg a mai napig legtöbbünknek Gareth Bale neve ugrik be, aki azonban már január elején szögre akasztotta cipőjét. A 34 éves játékosban talán még volt pár év, de a gyengén sikerült világbajnokság után úgy gondolta, neki elég volt. Természetesen egy ilyen kaliberű játékos elvesztése után is van élet, bár elég vegyes eredményeket hozott 2023.

A 2024-es Eb-selejtezőkön öt kör után csak a negyedik helyen áll Wales, igaz, csak három pont a lemaradása az éllovas horvátok mögött. Déli szomszédunk ellen amúgy 1-1-es döntetlen játszottak az első körben, de júniusban Örményország, majd Törökország ellen is megégtek. Szeptemberben nem kapott ki a Page-legénység, amely a Dél-Korea elleni 0-0 után visszatalált a nyerő útra, mégpedig a lettek ellen.

A csapat helyzetét ugyanakkor több fontos kihagyó nehezíti, Aaron Ramsey és Brennan Johnson sem léphet pályára szerdán. A 144 millió eurós piaci értékkel rendelkező válogatott nélkülük is nagyon minőségi kezdőt állíthat össze, amelynek magját angol első- és másodosztályú játékosok adják, mint a Spurs-bekk csapatkapitány, Ben Davies, vagy a fulhames Harry Wilson, aki pont Wrexhamben született.

 

Mire érdemes fogadni?

Az előjelek tehát nem feltétlenül ideálisak, de nem véletlenül Gibraltárt foglalták le a Wrexham stadionjában megrendezésre kerülő meccsre. Szükség van egy magabiztos, önbizalomnövelő győzelemre, hiszen már a sorsdöntő szakaszba fordulnak az Eb-selejtezők. Ugyan volt pár kellemetlen eredménye Walesnek, de szerdai ellenfelénél még a hiányzókkal számolva is lényegesen nagyobb játékerőt képvisel.

A világranglistán 132 hely választja el a csapatokat, így érthető, hogy alig fizet valamit a "H", amelyre még 1.05-öt sem kapunk.

Amit mi kinéztünk, hogy a hazaiak már az első 30 percben előnybe kerülnek, erre pedig egész tisztességéges szorzót kapunk. Gibraltár az utóbbi hat meccsén úgy kapott ki, hogy még gólt sem szerzett, négyszer ráadásul már hátrányban volt az első fél órát követően, tehát bőven lehet ráció ebben a tippötletben.


✅ Tipp1: Wales vezet a 30. percben @ 1.58
 

Fogadási határidő: október 11. 20:45