EURO 2024

Rangadó, ami országos egyes - tipp a dán-kazahra

Fogadásépítős tippel próbálkozunk a felek szombat esti randevúján.

Papíron sima meccset, ha viszont a H jelű csoport tabellájára pillantunk, akkor szombat este Koppenhágában rangadót rendeznek, ugyanis a második pozícióban lévő Dánia a negyedik helyezett, ugyanakkor csak egy ponttal a skandinávok mögött lévő Kazahsztánt fogadja. A bukmékerek viszont mindez nem hatja meg, toronymagas favoritnak hozták ki a dánokat, sikerüket átlagosan mindössze 1.15-szörös pénzért mérik...

Csapathírek

A hazaiak négy győzelem (Finnország ellen kétszer, Észak-Írország, San Marino) mellett egy döntetlent (Szlovénia) és egy vereséget (Kazahsztán) számlálnak, így 13 pontjukkal, ahogy fentebb említettük, a második helyen tanyáznak.

A szeptember etapjuk jól sikerült, hiszen San Marinót 4-0-ra verték otthon, majd Finnországban sikerült nyerniük egy roppant fontos meccsen 1-0-ra.

Kasper Hjulmand akkori csapatából ugyan Skov Olsen hiányzik majd (mellette Braithwaite, Damsgaard, Delaney és Billing is kimarad), akit a sérüléséből felépülő, és egyre jobb formában lévő Hojlund pótolhat, avagy egy igen acélos dán csapat léphet pályára szombat este.

A kazahok eddig parádésan teljesítenek a selejtezősorozatban, hiszen hat meccsükből négyet behúztak és csak kettőt veszítettek el. Ráadásul San Marinóval csak egyszer találkoztak, avagy a miniállam mellett Dánia és Észak-Írország skalpját (utóbbiét kétszer) is begyűjtötték. A vereségek Szlovénia és Finnország ellen hazai pályán jött össze, ami benne volt a pakliban.

A múlt hónapi dupla meccsükön előbb kikaptak a finnektől 1-0-ra, majd ugyanilyen arányban verték az északíreket, s mindkétszer hazai pályán játszottak. 

Magomed Adijev hat kivétellel az otthoni ligában játszókra támaszkodik, az északírek elleni győztes csapatából mindenki bevethető, kimaradók közül Iszlamkant és Asztanovot érdemes talán kiemelni.

Mire érdemes fogadni?

A dánokat egyértelműen fűti a visszavágás, ugyanis egyetlen vereségüket éppen Kazahsztánban szenvedték el, méghozzá úgy, hogy a 72. percben még 2-0-ra vezettek. Mindemellett, ha nyernek, akkor biztos, hogy minimum a második helyüket megőrzik, hiszen a szlovénok és a finnek egymás ellen játszanak. És, ha ezt, illetve a jövő heti, San Marino elleni meccsüket behúzzák, akkor karnyújtásnyira kerülnek a kontinensviadaltól...

Attól függetlenül, hogy a kazahok az odavágót, valamint a két idegenbeli Eb-selejtezőjüket behúzták (San Marino és Észak-Írország ellen), a bukikhoz hasonlóan mi sem jósolunk túlságosan sok jót számukra Koppenhágában.

Ugyanakkor némileg azért torzak a bukmékerek szorzói, így pedig inkább egy fogadásépítővel próbálkoznánk. Természetesen mi is dán sikert várunk, ami mellé még az egyre jobb formában lévő Hojlund gólját tesszük oda, így pedig pofás szorzót kapunk, amit érdemes lehet ezen a rangadón megjátszani.


✅ Tipp: Dánia nyer + Hojlund bármikor gólt szerez @1.73

Fogadási határidő: október 14. 20:45