EURO 2024

Ezt várjuk mi a magyar-szerb Eb-selejtezőn

Óriási meccs vár ránk szombat este a telt házas Puskás Arénában, de vajon megtartjuk a csoportelsőséget?

Tomihmv

Szerintem teljesen háromesélyes a találkozó, amiben bármi benne van, de ami mondhatni "biztos", hogy vélhetően nem látunk majd jó meccset.

Nekünk az iksz is jó, köszönhetően a kinti sikernek, viszont a szerbeknek győzniük kellene, bár látva a sorsolásukat, a döntetlen vélhetően nekik sem lenne olyan nagyon rossz eredmény. Avagy egy szoros ütközetre van kilátás, ami ugye hatalmas téttel bír, a presztízsről nem is beszélve, avagy azon az állásponton vagyok, hogy a sárga lapokban lehet az érték.

Habár az odavágó csak két sárgát hozott (Varga és Szalai kapott a mieinktől ilyen színű lapot), most szerintem legalább ötöt összehozhatnak a felek, még úgy is, hogy Letexier lesz a játékvezető. A francia sípmester ugyan néha érdekes felfogásban vezeti a találkozóit, de az utóbbi hetekben, hónapokban, az ilyen kaliberű találkozókon ennyi sárgát azért rendre kiosztott, vagyis potenciál az overben ezen a 4,5-es line-on.

Tipp: Sárga lapok száma 4,5 fölött @1.60

Cipolla

Úgy várhatja a magyar válogatott a szerbek elleni csoportrangadót, hogy bármilyen eredmény születik, továbbra is kiváló helyzetben lehet a csapat.

Szoboszlaiék idegenben bravúrral és szerencsével tudták felülmúlni a szerbeket, hazai pályán komolyabb eredménykényszer nélkül ez a meccs nekünk állhat. Mindkét oldalon lesznek hiányzók, de míg a szerb csapatra inkább jellemző a szétesettség, a magyar fél Rossi érkezése óta olyan erős csapategységgel bír, amit nehéz lesz megtörnie bárkinek, pláne a telt házas Puskással a tizenegy háta mögött.

Miután nem kell rohanni sehova, a játék lassítása és a biztos egy pont megszerzése lehet a fő cél Rossi fejében, a győzelem csak bónusz szerintem. Ebben a meccsben benne lehet sok végeredmény, így azt néztem ki, hogy 1-es szám fog szerepelni a végeredményben, ami a számomra három legvalószínűbb végeredményt lefedi (1-0, 1-1, 2-1), ráadásul mindez szerb siker esetén is nyerő lehet.

Tipp: 1-es számjegy szerepel az eredményben - Igen @1.60

varin

Az elmúlt években azzal védhettük meg valamelyest a szerb csapatot, hogy bár az igazán kiugró eredmény várat magára, a keret azért kifejezetten erős. Nos, most én ezt sem tudom mondani, hiszen a Magyarországra utazó stáb kulcsjátékosai már pályafutásuk vége felé közelednek. Minden poszt elöregedett szomszédunknál, Jovics és Vlahovics hiányában pedig gyakorlatilag egy igazi ék maradt, az a szaúdiaknál 29 évesen levezető Mitrovics.

A közelmúltban a magyar foci fejlődött annyit, hogy a szerb visszaeséssel együtt már gyakorlatilag egy szinten legyen vele, noha csak a csapatokat végignézve, azért a fór még náluk kéne legyen. Nekem csalódás ez a szerb válogatott, amelynek olyan nagyon az 1 pont sem lenne rossz eredmény.

Hazai pályán, lelkes közönség előtt én megadok a mieinknek egy remit legalább, mindez pedig az odavágóhoz hasonlóan, szögletszegény meccsen születhet meg. De egyáltalán nem lepne meg, ha a motiváltabb és jelenleg egységesebb csapat benyomását keltő Rossi-alakulat 3 ponttal rendezne fiesztát a Puskásban.

Tipp: Fogadásépítő: 1x + 11 szöglet alatt @1.75

gb1

Papíron abszolút háromesélyes meccsről van szó és a döntetlennel valószínűleg egyik csapat sem lenne elégedetlen. A bosszúvágy által fűtött szerbekben azért bőven van potenciál, nem tartom kizártnak, hogy a nagy menetelésünkbe belerondít szombaton déli szomszédunk. Nehéz a Rossi-csapat ellen fogadni, de valljuk be, Szerbiában a szerencse is a mi oldalunkon volt. Izgalmas, fordulatos meccsre számítok, de gólesőt azért nem várok, így az X2 mellé a 3.5 alatti opciót teszem.

Tipp: X2 + 3.5 gól alatt @1.79

mr. blonde

Egészen konkrétan bevallom, hogy nincs elképzelésem erről a meccsről, nálam ez teljesen háromesélyes találkozónak tűnik. A szerbeknek talán nagyobb a tét ezen a meccsen, mint a mienknek, és hát a hazai közönség is a magyarok mögött lesz, így egy hajszállal talán esélyesebbnek gondolnám magunkat, viszont az, hogy Willi Orban nincs, az óriási érvágás a számunkra. A védelemből Szalai Attila játékhiánnyal küszködik még, szóval az oly' stabil hátsó alakzatunk azért nem biztos, hogy hozni tudja a már-már szokásos magas minőséget. 

Tartok tőle, hogy nem ússzuk meg kapott gól nélkül ezt a mérkőzést, de a hazai pálya miatt azt sem hiszem, hogy erre ne tudnánk majd válaszolni. Szoboszlai, Sallai és Varga Barnabás is remek formát mutat mostanában, így meglehet a minőség a mi támadójátékunkban is. Egy GG opcióval tartok közel 1.90-es oddsért. 

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @1.87