EURO 2024

Lehet laporgia a magyar-szerben?

Francia játékvezető dirigálása mellett rendezik meg a csoportdöntőt(?). Lássuk a lapos fogadási lehetőségeket.

Noha egyik csapat sem dőlhet még hátra, azért igen nagy valószínűséggel a magyar és a szerb gárda jut majd ki az Európa-bajnokságra a G-csoportból. Ugyanakkor a két együttes budapesti mérkőzése akkor is kemény 90 percet hozhat, ha valójában egy szalonremi mindkét fél számára kielégítő lenne.

Belgrádban a felek egy viszonylag sportszerű meccset játszottak, amely mindössze 2 sárga lapot hozott, jellemző, hogy abból is az egyik időhúzás miatt került kiosztásra. A vendéglátóink 5, Marco Rossi csapata 15 szabálytalansággal zárt, ami azért nem kevés. Budapesten azért nagyon sok minden függ a mérkőzés alakulásától és attól, a vendégek mennyire akarnak visszavágni a hazai vereségért.

A Puskás Ferenc Stadionban a fiatal francia Francois Letexier dirigál majd, aki idén 4 bajnokin 20 sárga lapnál jár a Ligue 1-ben. Ami a válogatott statisztikáit illeti, idén két felnőtt meccsen dirigált, összesen 7 sárga lap kiosztásával. Egy kevésbé rutinos, de alapvetően több figyelmeztetéssel dolgozó sporttársról van szó, így nem tartunk attól, hogy nem mer majd Letexier a zsebébe nyúlni.

Egy ilyen ki-ki meccsen eléggé általános tézis, hogy ha megtippeljük a végeredményt és azt, hogy mi lesz a mérkőzés alakulása, akkor a lapos és faultos piacra is tudunk majd voksolni. A sárga lapok határát a bukik 5.0-n húzták meg, míg a faultoknál a határ 26.5 - ugye ettől az odavágón igen messze voltunk.

Ami viszont megfontolandó fogadás lehet, az a magyar csapat -1.5-es ázsiai hendikepes győzelme ezen a piacon, illetve külön egy második félidős hendi. Véleményünk szerint a döntetlen nem rossz eredmény a magyar válogatottnak, így inkább mi tartjuk majd az eredményt, hiába a hazai pálya. Ha pedig megszereznénk a vezetést, különösen erős lehetne az alábbi ötlet.


✅ Tipp #1: Magyarország -1.5 szabálytalanság @1.75
 

✅ Tipp #2: 2. félidő Magyarország -1.0 szabálytalanság @1.85
 

✅ Tipp #3: 5.0 sárga lap alatt @1.87
 

Fogadási határidő: október 14. 20:45