EURO 2024

Muszáj nyernie az ukránoknak, de máshol látjuk az értéket

Ki-ki meccs semleges pályán, az ukránok itt azonban nem hibázhatnak.

Egy továbbjutó már fix az Eb-selejtezők C jelű csoportjában, Anglia kvalifikációja mellett azonban az olaszok megizzadhatnak. A szövetségi kapitányt váltott Squadra Azzurra egy kötelezőt bukott Szkopjéban, szombaton pedig alighanem kiüti otthon Máltát. A Prágában megrendezendő Ukrajna-Észak-Macedónia tétje tehát az, melyik csapat marad Donnarummáék üldözője.

A favorit semleges pályán is egyértelműen szomszédunk, amely korábban idegenben is legyőztek az északmacedónokat, méghozzá nem is akárhogy! Júniusban a szünetben még 2-0-ra vezettek a hazaiak, ám a végére fordítottak Szergej Rebrov fiai, így pedig hátrányba került a balkáni csapat.

Prágában azért az ukránok sem élvezhetik majd nagyon a hazai pályát

Az az északmacedón csapat, amely most is tele van NB I-es játékossal, illetve korábban a hazánkban futballozó spílerekkel. Sérült azonban Gjoko Zajkov és Stefan Ristovski is, vagyis a csapatkapitány, amely a védelemben komoly érvágás lehet a vendégeknek. Érdekesség, hogy ezúttal a Babunski testvérek közül csak David kapott meghívót, Dorian nem, pedig hétvégén gólt is szerzett a Grasshoppers mezében.

Ami Rebrov keretét illeti, a cséká itt is maródi, Jarmolenko mellett pedig Cihankov és Saparenko sérült, viszont a keret így is igen rutinos és egységes. Mudrik, Zincsenko és Mikolenko személyében PL-játékosok is vannak a legénységben, így a minőség adott.

Mivel Olaszországra biztos győzelem vár, és amúgy is egy meccsel kevesebb áll az Azzurrik neve mellett, itt csak a győzelem lehet opció mindkét félnek. Blagoja Milevski fiai is győzelemre kell játsszanak, ebből pedig kisülhet egy overes meccs, főleg annak tudatában, hogy otthon tudtak azért kettőt lőni az ukránoknak.


✅ Tipp #1: 2. félidő 1.25 gól felett @1.91
 

✅ Tipp #2: Gól a 76. és 90. perc között - Igen @2.01
 

Fogadási határidő: október 14. 15:00