EURO 2024

Mit gondolsz, van rizikó ebben az 1.70-es tippben? - szerintünk minimális

A svájciak jó helyzetből várják a fehéroroszok elleni meccset, ahová egy biztonsági szelvényt raktunk össze.

Az I csoportban csütörtökön Svájc úgy került közelebb a 2024-es németországi tornához, hogy a sajnálatos izraeli események okán nem lépett pályára a helvét alakulat. A vasárnapi ellenfél viszont megtette azt a szívességet, hogy a románoktól ellopjon két pontot, így továbbra is magabiztosan vezeti a tabellát Svájc. Hazai pályán illő lenne érvényesíteni a papírformát a keletiekkel szemben.

Svájc felemás selejtezősorozatot folytat, ugyanakkor a csoport elég könnyű, így bőven belefér egy-két pontvesztés. A Koszovóban ott hagyott két pont mellett a románokkal sem bírtak hazai pályán, de a kötelezők legalább gond nélkül összejöttek.

A fehérorosz focinak nagyon rosszat tett az ukrán-orosz háború, hiszen masszívan meggyengült a honi bajnokság, de az elmúlt években azért már megszokhattuk, hogy messze nem képvisel komoly játékerőt Fehéroroszország. A mostani sorozatban is többek közt Andorrával sem bírt idegenben, de legalább úgy tűnik a védelem összeállt, hiszen a legutóbbi 3 meccsen 1 gólt kapott a gárda.

Ez persze csak egyrészt a keletiek dicsősége, a riválisok messze vannak Európa élmezőnyétől, leszámítva Svájcot, akik idegenben 5-0-ra verték a zöld-pirosokat. Azonban egyértelműen javult a védelme a vendég csapatnak, így a tippünket is erre fogjuk alapozni.

Mire érdemes fogadni?

Az, hogy melyik a jobb gárda vagy mekkora a minőségbeli különbség, talán feleslegesnek tűnik firtatni, hiszen nem említhető egy lapon a két tizenegy. A svácjiaknak bő egy hete volt erre a meccsre felkészülnie, a fehéroroszok pedig egy fárasztó 90 perc után újra a bunkert tervezik felhúzni a kapu elé.

Mi most jobban bízunk a fehéroroszokban, hogy a védelem összeállhat, így megrizikózzuk, hogy úgy nyer Svájc, hogy nem kap gólt, emellett viszont 4.5 gól alatt marad a találkozó, magyarán maximum 4-0 lesz a végeredmény. Erre 1.70-es szorzót kapunk, ami kellően biztonsági fogadás lehet. Úgy gondoljuk, összeállt jelenleg annyira a vendég gárda, hogy egy tisztességesebb vereség legyen a vége, mint fél éve.


✅ Tipp: Fogadásépítő: Svájc nyer + nem lő mindkét csapat gólt + 4.5 gól alatt @1.70
 

Fogadási határidő: október 14. 18:00