EURO 2024

Tét nélküli meccsen csapunk oda néhány izmos oddsot

Fogadási szempontból nehéz meccs, de ebben a párosításban tényleg bármi előfordulhat. Nagy szorzójú ötletelő.

A J-csoport hétfő esti Izland-Liechtenstein találkozója azért messze nem a legérdekesebb meccs az évben, de már talán megszokhattátok oldalunkon, hogy az érdekes helyett az esetlegesen értékes meccseket részesítjük előnyben. Reykjavikban néhány nagyon nagy szorzót vadásznánk le, ugyanis tényleg bármi előfordulhat.

Tét nincs, ezt nyugodtan kimondhatjuk, hiszen a miniállam 0 ponttal áll, míg a 2016-os Eb-t megjárt skandinávok reálisan a 4. helyet csíphetik csak el, de ahhoz is bravúrra van szükség. Igazán érdekes egyébként Izland szereplése, hiszen márciusban Vaduzban rúgott egy hetest a csapat, míg szeptemberben legyőzte otthon Boszniát, hogy aztán Luxemburg elvigyen 1 pontot tőle. Finoman szólva sem konzisztens az együttes, így aztán mindkét véglet benne van Liechtenstein ellen.

A vendégekről már sokat regéltünk korábban, mára San Marino szintjére hullott vissza a gárda, sőt... A 0 pont és mindössze 1 rúgott gól kijózanító, pedig ez aztán tényleg nem egy durva hatos, de az egyetlen gól sem ért pontot, hiszen Zenicán 2-0 után talált csak be Sandro Wolfinger - ő egyébként Reykjavikban sérülés miatt nem léphet pályára.

De Åge Hareide együtteséből is több fontos játékos hiányzik ilyen-olyan okok miatt, így Albert Gudmundsson, Birkir Bjarnason, Johann Gudmundsson és Hördur Magnusson sem lépnek pályára, persze a rutin így sem hiányzik.

És ha már rutin, említsük meg a tékozló fiút, Gylfi Sigurdssont, aki Luxemburg ellen közel 3 év után jutott ismét szóhoz. A 34 éves, fantasztikus rúgótechnikával rendelkező játékos ellen 2021-ben kezdődött vizsgálat gyermekekkel szembeni szexuális bűncselekmény gyanúja miatt, amelynek végül letartóztatás is lett a vége. A nem kielégítő bizonyítékok miatt végül Sigurdsson a bejelentett visszavonulását követően mégis folytatta pályafutását, és jelenleg Dániában játszik.

"Hihetetlen élmény volt újra pályára lépni a válogatottban, köszönöm a szurkolóknak ezt a fogadtatást. Gyorsan történik mostanában minden, bizonyára kell még néhány hónap, mire top formába lendülök" - mondta Sigurdsson.

34 évesen persze a korábbi Everton-támadó aligha lesz már meghatározó ember, de tapasztalatával nagy előnyt adhat csapattársainak.

Fogadási szempontból nagyon hülye meccs, az odavágón mi bíztunk a liechtensteiniekben, aztán mi lett a vége... Most az 5-0-tól kezdve a 0-0-n át bármi benne van ebben a meccsben, hiszen Izland bármire képes és annak ellenkezőjére is - tippjeinket is így találtuk ki.

 


✅ Tipp #1: 5.0 gól felett @3.42
 

✅ Tipp #2: Liechtenstein 0.5 gól felett @4.00
 

✅ Tipp #3: Pontos eredmény: 0-0 @26.00
 

Fogadási határidő: október 16. 20:45