EURO 2024

Sallai szorzójában az érték? - oddsok a magyar gólszerzőkre

Kedden Litvániában tehetjük fel a pontot az i-re, megnéztük milyen szorzón kínálják a magyar gólszerzőket.

Hősies és nagyon fontos győzelmet aratott a magyar válogatott szombat este Szerbia felett, ezzel pedig gyakorlatilag eldőlt, hogy a magyar csapat ott lesz a jövő évi Európa-bajnokságon. A matematika azonban még közbeszólhat, így Marco Rossi legénysége akkor nyugodhat meg igazán, ha Litvánia ellen kedden érvényesíti a papírformát. 

A fogadóirodák szerint nem is lehet kérdés a mieink esélyessége, hiszen 1.25 körüli átlagszorzón kínálják a vendég kimenetelt. 

A litvánok elleni hazai meccsen júniusban 2-0-s győzelmet arattunk, ugyanakkor az a találkozó nem volt egy kifejezetten kiemelkedő produkció a mieinktől. A góljainkat Varga Barnabás és Sallai Roland szerezték, vagyis pontosan az a két játékos volt a nyerő emberünk, akiknek góljai szombaton a szerbek ellen is hozták a három pontot. 

Varga és Sallai tehát szerencsére remek formában van és ugyanez elmondható természetesen Szoboszlai Dominikről is, aki alighanem többször tűnik majd fel a litván kapu előtt, mint tette azt Szerbia ellen szombaton. 

A fogadóirodák szerint a legnagyobb eséllyel a ferencvárosi Varga Barnabás találhat a litván kapuba. Varga valóban remek formában van, hiszen utolsó 4 tétmeccsén három gólt szerzett, ráadásul a válogatottban is kiváló statisztikával bír, hiszen a selejtező 5 fordulójában három gólt is szerzett. 

Az oddsok alapján Varga mögött Szoboszlai Dominik következik a rangsorban, a liverpooli középpályás találata 2.35-öt fizet. Szoboszlai a bolgárok elleni első fordulós találkozón talált utoljára a kapuba a nemzeti csapatban, ezek alapján talán jóindulatú ez a szorzó, ugyanakkor a litvánok ellen jól jöhetnek remek átlövései, hiszen az ellenfél vélhetően betömörül majd a saját kapuja elé. 

A szerbek ellen bombagólt szerző Sallaira közel hármas szorzón lehet fogadni, a Freiburg támadójának formája pedig szintén kimagasló. Talán Sallai szorzójában van a legtöbb fantázia ezen a meccsen, hiszen gyorsaságára és cselezőképességére ezen a 90 percen sokat támaszkodhat majd a magyar csapat. 


A magyar válogatott legvalószínűbb gólszerzői Litvánia ellen 

Sallai Roland 2.75

Szoboszlai Dominik 2.35

Varga Barnabás 2.20

Ádám Martin 2.40

.