MLS

Nagyon adja magát ez a tipp Messiék bajnokijára

Az Inter Miami lecsúszott a rájátszásról, három válogatott embere egy nappal a meccs előtt még egy másik pályán volt.

Már a múlt héten eldőlt, hogy hiába Lionel Messi, Sergi Busquets és Jordi Alba érkezése, az Inter Miami nem tudott felkapaszkodni a tabellán és biztosan lemarad az idei szezon play offjáról. Tata Martino csapata ugyan a nyáron nagyon meglódult, de ez sem volt elég, az utolsó 5 tétmeccsén pedig már nem is tudott nyerni a csapat. 

Az Inter Miami kipukkadásához rengeteg köze lehet Lionel Messi hiányának, az argentin támadó sérülés miatt ugyanis egy teljes hónapot kénytelen volt kihagyni. Ez hét és fél meccs kihagyását jelentette, és ezek közül a meccsek közül mindössze kétszer tudott nyerni a floridai csapat. 

 

Ennek a statnak főleg azért van jelentősége, mert magyar idő szerint csütörtök hajnalban az Inter Miami bajnokit játszik az MLS-ben.  Csakhogy Lionel Messi az argentin válogatottal szerda hajnalban még pályán volt, sőt, két góljával győzelemhez segítette az Albicelestét Peruban. 

 

Messi éppen hogy csak felépült sérüléséből, így kizárt dolog, hogy komoly szerepet tudjon vállalni a Miami Charlotte elleni bajnokiján, főleg úgy, hogy ennek a meccsnek gyakorlatilag számukra már nincs tétje. 

Nem Messi azonban az egyetlen, aki a válogatott meccs miatt kihagyhatja a mostani bajnokit: a finn Robert Taylor és az ecuadori Josef Martinez is a pályán volt egy másik földrészen alig egy nappal a meccs előtt. 

Mind a három játékos alapembere az Inter Miaminak, így ez már önmagában komoly érvágás Martinónak, de sérült még a keretből Fray, Gregore, Jean, Negri és Jordi Alba is. 

 

Mire érdemes fogadni? 

Az Inter Miami tehát legjobb játékosai nélkül, már teljesen tét nélkül lép pályára, ugyanakkor a Charlotte számára létkérdés a három pont. A vendégeknél még reális esélye van a rájátszásba kerülésre, egy sikerrel máris fellépnének a továbbjutó pozícióba, ráadásul előny számukra, hogy három nap múlva szintén az Inter Miamival fognak játszani. 

A Charlotte ugyan gyenge alapszakaszt produkált, de ahogy élesedett a helyzet összekapta magát és az elmúlt két fordulóban 6 pontot tudott szerezni. A csapat honlapján nagyon bizakodó írások jelentek meg, értelemszerűen flow-ba van a gárda, így a motiváció az ő oldalukon lehet. 

A bukik 10 nappal jöttek ki elsőként a szorzókkal, azóta a Charlotte oddsa jócskán beesett, de a fentiek ismeretében úgy gondoljuk, hogy egy döntetlen nélküli vendégsikert még így is meg lehet ide próbálni. 


✅ Tipp: Ázsiai hendikep - Charlotte +0 @1.92 

Fogadási határidő: október 19. 02:00