Férfi kézi BL

Óriások góljaitól várjuk a profitot a szerdai BL-napon

Visszatér egykori sikerei helyszínére a világ egykori legjobbja, mi pedig ellene fogadunk.

Véget értek kedden a selejtezős futballmérkőzések, de azért nem kell teljesen csüggedni, hiszen szerdán és csütörtökön a klubkézilabdában pörög majd az élet. A Bajnokok Ligája játéknapjának rangadóját majd Párizsban rendezik, ahol a PSG a dán Aalborg csapatát fogadja. A fogadóirodák szerint a francia együttes a találkozó favoritja, hiszen 1.50-es szorzó körül kínálják Máthé Dominikék győzelmét, ugyanakkor aki jártas a kézilabdában, az tudhatja, hogy az ilyen 'favorit' oddsok nem a sima meccseket szokták takarni. 

A PSG és az Aalborg között egy pont a különbség a franciák javára, akik 3 győzelemmel és egy Kielcében elszenvedett minimális vereséggel állnak idáig. Az Aalborg két sikert mondhat magáénak, van egy nagy zakója Szegedről (34-27) és a legutóbbi fordulóban egy "meglepetésdöntetlen" is becsúszott Zágrábban. 

A bukik +/-2,5 gólon húzták meg a határokat, de mi ezen a meccsen nem piszkálnánk ezeket a piacokat, mert meglehetősen kiszámíthatatlan mit látunk majd. A PSG meggyengült ugyan az elmúlt évekhez képest, de még mindig bivalyerős, főleg hazai pályán, az a kemény fizikai kézilabda, amit elő tud húzni a kalapból, az pedig az Aalborg számára nem fog ízleni. 

 

Mire érdemes fogadni? 

Mi az értéket a dánok szorzójában látjuk, így egy plusszos hendikep a vendégekre játszható tippnek tűnik. Annak mértéke viszont már kérdéses, egy +6-s opció egy banker fogadásnak jó lehet esetleg egy kombira például. 

A játékos-speciális piacokon egy 1.83-as szorzót szemeltünk ki, amelyben Mikkel Hansen és Kamil Syprzak góljait fogadhatjuk meg kombiban. Mindkét játékos magas gólszámmal operál, Hansen végzi el a heteseket és emellett a világ egyik legjobb átlövője, a lengyel beállós Syprzak pedig erre a szezonra abszolút kulcsembere lett a PSG támadásainak. 

Hansenben biztosan lesz egy kis extra motiváció, hiszen éveken keresztül erősítette a PSG-t, Syprzak pedig azért lehet jó választás, mert termete miatt erőltetni fogják a bepasszokat neki a társaik. 


Tipp: Kamil Syprzak + Mikkel Hansen 5 vagy több gól@1.83

✅ Tipp: Aalborg +6 @1.30
 

Fogadási határidő: október 18. 20:45