NFL

3.80-ért megrizikózzuk ezt a játékos-speckó tippet

Saints-Jaguars csörtével folytatódik az NFL alapszakasza, a meccs egyik főszereplője pedig Alvin Kamara lehet.

Magyar idő szerint péntek hajnalban már a hetedik játékhét veszi kezdetét az NFL-ben, a két főszereplő pedig ezúttal a New Orleans Saints és a Jacksonville Jaguars lesz. Mindkét csapat szezonja elfogadhatóan alakul, a hazaiak ugyan csak a csoportjuk harmadik helyén szerénykednek, de a 3-3-as mérleggel abszolút harcban vannak a rájátszásért. A vendégek októberre fordulva léptek a gázra és a zsinórban aratott három győzelemmel vezetik a divíziójukat.

Papíron tehát a Jags jobb passzban várja ezt a főműsoridős csörtét, ugyanakkor a sérülésekkel nem állnak jól, többek között Trevor Lawrence irányító játéka is kérdéses még, így pedig inkább a Saints tekinthető a mérkőzés favoritjának. De összességében egy nagyon szoros és nem különösebben pontgazdag meccs elé nézünk, amelyen nüanszok dönthetnek a győztes kilétéről.

Fogadás szempontjából egy játékos-speckó tipp felé kacsingatunk, mégpedig Alvin Kamara 30+ fogadó yardjaiban bízunk. A New Orleans klasszis running backje a szezon első három meccsén eltiltás miatt nem léphetett pályára, októberben viszont már hadra fogható volt és természetesen rögtön nagy szerep hárult rá.

Kamara a Szentek támadógépezetének egyik legveszélyesebb fegyvere, aki nagyon dinamikus és mind futásokkal, mind elkapásuk után komoly károkat tud okozni az ellenfelek védelmében. Jó kérdés, hogy a Saints futásai mennyire működnek majd, hiszen a Jags defense liga második legkevesebb yardját engedte eddig a szezonban a futóknak. Passz ellen viszont a második legrosszabb a vendégek védelme, szóval papíron itt van több keresnivalója a New Orleansnak.

Kamara mindenféleképpen főszereplője lehet a hazaiak támadásinak, a rövid passzok az irányába jól működhetnek, amelyekből 30 yardot egész nyugodtan összeszorgoskodhat. Derek Carr egyébként az elmúlt fordulókban is elég sokat kereste Kamara kezeit, a running back három meccsen 23 elkapásnál és 86 yardnál jár.


✅ Tipp #1: Kamara fogadó yardjai 31.5 felett @1.90

✅ Tipp #2: Kamara fogadó yardjai elérik az 50-et @3.80

 

Fogadási határidő: október 20. 02:15