Férfi kézi BL

Két játékos-speckó tippel nyernénk a Veszprém kötelezőjén

Játékos gólokra fogadnánk a Veszprém-Wisla Plock kézi BL-meccsen.

A múlt heti Porto felett aratott sima győzelem után csütörtökön újabb 'kötelező' vár a Veszprém csapatára a férfi kézi BL csoportkörében, hiszen a lengyel ezüstérmes Wisla Plock utazik a Királynék városába. 

A fogadóirodák egyértelmű hazai várnak, hiszen 1.20 körüli átlagszorzón kínálják a hazait, az egál hendikep határokat pedig +/-4,5 gólon húzták meg. 

A két együttes a tavalyi kiírásban is találkozott a csoportkörben, akkor hazai pályán a Veszprém 10, Lengyelországban pedig négy góllal bizonyult jobbnak. 

 

Mire érdemes fogadni? 

Ha nem borul a papírforma, akkor a Veszprém ezt a meccset is könnyedén behúzza. A két gárda között jelentős a tudásbeli különbség, a hazai pálya pedig mindig egy hatalmas fór a veszprémieknek. Nagy durvulásra nem kell számolni, hiszen a két klub remek viszont ápol egymással, a korábbi veszprémiek közül Xavi Sabaté az edző Plockban, de itt játszik Terzic és Alilovic, de említsük meg Fazekas Nándor fiát, Gergőt is. 

Hogy pontosan mennyi lesz közte, azt nehéz megjósolni és rizikós is rá fogadni, így inkább a játékos fogadásokra fordulnánk rá. A múlt héten a Porto ellen 10 gólt is szerző francia világbajnok Mohamed Remili került a fókuszba, aki tippünkben is aktív résztvevő lehet. 


✅ Tipp #1: Remili + Fabregas + El Deraa 2 vagy több gólt szerez@1.66

✅ Tipp #2: Játékos párosítás - Remili > Lucin@1.72

Fogadási határidő: október 19. 18:45