Premier League

Folytatódik Guardioláék vesszőfutása vagy újra nyernek?

Két vereség után javítania a Manchester City, azonban roppant nehéz feladat vár rá a Brighton személyében.

Szombaton több mondhatni rangadó is terítékre kerül a Premier League kilencedik fordulójában, ilyen lesz többek közt a Manchester City-Brighton is. A bukmékereknél ugyanakkor toronymagas favoritok a hazaiak, akikre átlagosan mindössze 1.40-szeres szorzón lehet fogadni.

Csapathírek

Pedig a manchesteriek a kéthetes leállást megelőzően abszolút nem voltak formában. Az Angol Ligakupában Newcastle-ben kaptak 1-0-ra és estek ki a sorozatból, s habár a Bajnokok Ligájában 3-1-re verték a Leipzig együttesét idegenben, a PL-ben az elmúlt két körben (!) zakóztak. Előbb 2-1-re kaptak ki Wolverhamptonban, majd az Emirates Stadionban szenvedtek 1-0-s vereséget az Arsenallal szemben.

Az első helyről pedig egészen a harmadik pozícióig csúsztak vissza Guardioláék, s immáron kétpontos hátrányban vannak a listavezető Tottenham, illetve a második helyen álló Ágyúsokhoz képest.

Jól jött tehát a pauza a hazaiaknak, igaz, a csapat döntő többsége oda volt az elmúlt napokban, vagyis a katalán tréner nem sokat tudott készülni teljes keretével. Amelyből szombaton elvileg csak a sérült De Bruyne marad ki, vagyis visszatérhet Rodri.

Nagy szerencséje a Citynek, hogy a Brighton sem volt a leállást megelőzően nagy formában. Az AL-ből a déliek a Chelsea-vel szemben estek ki (0-1), az Európa Ligában továbbra is nyeretlenek, a Marseille otthonában csak 2-2-re voltak jók. A PL-ben az Aston Villa elleni 1-6-ot (!) követően a Liverpool ellen pontot csináltak az Amexben, hiszen 2-2-re végeztek Szoboszlai Dominikék ellen, ám így is maradtak a hatodik helyen, s mindössze két egységre vannak hétvégi ellenfelüktől.

Nagy kérdés, hogy De Zerbi hogyan használta ki a pihenőt, igaz, ő sem tudta végig a teljes keretét használni az elmúlt napokban, köszönhetően a válogatott játékosainak. Ugyanakkor az viszont biztos, hogy Enciso és Estupinán kimarad a hétvégén, míg Moder és Milner szereplése kérdéses.

Mire érdemes fogadni?

A felek tavalyi meccsei közül a manchesterit a City 3-1-re behúzta, míg Brightonban 1-1-re végeztek.

Most akár az előjelek alapján akár a meglepetés is benne lehet a pakliban, még akkor is, ha Brighton négy nyeretlen meccsel a háta mögött utazik északra. Úgy véljük, hogy gólokkal lehet nyerni a találkozón, így négy ötlettel is próbálkoznánk.

Az alap és főtippünk az, hogy mindkét csapat szerez gólt és több, mint 2,5 találat születik a találkozón. Emellett pedig, mivel két támadófocit játszó csapatról beszélünk megpróbáljuk apróval azokat is, hogy mindkét csapat 2 vagy több gólt szerez, mindkét félidőben, több, mint 1,5 gól születik, valamint, hogy mindkét csapat mindkét félidőben betalál, utóbbit nyolcszoros pénzért. 


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt + Összes 2,5 fölött - Igen @1.70

✅ Tipp #2: Mindkét csapat 2 vagy több gólt szerez - Igen @3.53

✅ Tipp #3: Mindkét félidő 1,5 gól fölött - Igen @3.20

✅ Tipp #4: Mindkét csapat szerez gólt mindkét félidőben - Igen @8.00

Fogadási határidő: október 21. 16:00