NFL

2.32-szereznénk a vasárnap esti kombival

Két olyan csapatot támogatunk az NFL hetedik fordulójában, amelyek egyaránt idegenben lépnek pályára.

A 3-0-s álomkezdés után egy kicsit leléptünk a gázról, jött két vesztes kombi, majd elmentünk bye weekre. Még mindig pozitív az idei mérlegünk és reméljük a szünet után nyertes szelvénnyel sikerül visszatérni.
 

Baltimore Ravens - Detroit Lions


Adott két jó formában lévő csapat, mégis egyértelműen le tudjuk tenni a voksunkat az egyik mellett, amelyik ráadásul nem a favorit. A hazaiak hiába állnak 4-2-es mérleggel, véleményünk szerint a bukik egy kicsit túlértékelik őket. Tény, hogy a baltimore-i védelem parádésan teljesített eddig, de ha megnézzük kik ellen tették ezt (C.J. Stroud első NFL meccse 4 kezdő támadófalember hiányaban, egy messze nem 100%-os Joe Burrow, Gardner Minshew, Dorian Thompson-Robinson, Kenny Pickett és Ryan Tannehill), akkor láthatjuk, hogy a Jared Goff vezette Lions messze a legkomolyabb ellenfél lesz számukra.

Kalkulálva továbbá azzal, hogy a Detroit csapatába számos fontos sérült visszatérhet erre a meccsre, egyre nehezebben érthető a Ravens favorizálása.

Továbbá azt se felejtsük el, hogy a Baltimore egy hete még Londonban játszott, így a játékosokban a meccsterhelés mellett egy hosszú oda-vissza repülőút is benne van és ezzel a "lendülettel" kell nekimenjenek a szezon eddig legerősebb ellenfelének. Mindemellett a Lions védelme idén kifejezetten hatékonyan teljesít futások ellen, így okozhatnak komoly gondokat a Ravens támadósorának. Összegezve a leírtakat, számunkra itt az tűnik logikus játéknak, ha a Detroit csapatát támogatjuk, melyet egy +6,5-es hendikeppel teszünk meg.

 

Indianapolis Colts - Cleveland Browns


Nem csak Baltimore-ban, de Indianapolisban is a vendégek felé húzunk, annyi különbséggel, hogy ebben a párharcban a fogadóirodák hasonlóan gondolkoznak, mint mi. A clevelandi védelem zseniálisan teljesít, öt meccset követően átlagban mindössze 200 yardot enged meccsenként, amivel messze a legjobb a ligában. És nem lehet azt mondani, hogy ne lett volna tesztelve már a csapat, hiszen legutóbb azt a 49ers-t tartották 17 ponton, amely veretlenül érkezett Clevelandbe. Hatalmas siker volt a Brownsnak, hogy otthon tudta tartani a győzelmet és ezek után óriási önbizalommal mehet neki a Coltsnak.

Hazai oldalon már nem annyira fényes a helyzet, bár a 3-3-as mutató nem rossz, de Gardner Minshew játéka nem túl biztató, legutóbb a Jaguars ellen háromszor is eladta a labdát. Mivel most a liga egyik legjobb védelme áll majd vele szemben, elég nehéz meccs elé néz...

Amiben a Colts bízhat, hogy az offense a vendégeknél sem a legerősebb, így alapvetően egy elég pontszegény meccs kerekedhet ebből. De összességében a Browns jelenleg jobb csapatnak tűnik és elviheti a győzelmet a Lucas Oilból.


✅ Tipp #1: Detroit +6.5 + Cleveland nyer @2.32

Fogadási határidő: október 22. 19:00