Premier League

Fogadásépítős tippünk van az Aston Villa-West Hamre

A felek hétvégi csatájából egy jó kis meccs is kikerekedhet, így egy fogadásépítős tippel nyernénk rajta.

Egy ütközet kerül terítékre vasárnap a Premier League kilencedik fordulójában, amikor is két nemzetközi kupában érdekelt együttes, avagy az Aston Villa és a West Ham feszül egymásnak Birminghamben. Az oddsmestereknél a hazaiak számítanak esélyesebbnek, sikerükre átlagosan 1.90-szeres pénzt fizetnének ki ugyanis.

Csapathírek

Az Aston Villa összességében jó formában vonulhatott pihenőre, még akkor is, ha az Angol Ligakupából idejekorán kiesett az Everton ellen hazai pályán, a Konferencia Ligában pedig a Legia Varsó elleni idegenbeli vereséget követően csak 1-0-ra nyomta le a Zrinjski együttesét.

A PL-ben ugyanakkor az elmúlt négy körben három siker mellett egy döntetlent számlálnak a birminghamiek. A Crystal Palace (3-1), a Chelsea (1-0), majd a Brighton (6-1) elleni sikerek után 1-1-re végeztek Wolverhamptonban. A megszerzett pontoknak köszönhetően pedig a játéknapot megelőzően az igen előkelő, ötödik helyen tanyáztak.

A hírek szerint új hiányzójuk nem lesz a hétvégén, avagy Unai Emery mester az ideje már nem bevethető Buendia, Mings, Ramsey, Moreno négyesre nem számíthat.

A West Hamnél sem lehet különösebb ok mostanság panaszra, a szünetre ugyanis négy veretlen meccsel a háta mögött vonulhatott. Az AL-ben a Lincolt verte meg és ejtette ki, az Európa Ligában a Topolya után a Freiburg ellen is nyert, méghozzá idegenben, míg a bajnokságban a Sheffield United elleni 2-0-s sikert követően 2-2-t játszott a Newcastle ellen, méghozzá úgy, hogy a 89. percben sikerült egalizálnia.

David Moyesék tehát javítottak a Manchester City és a Liverpool elleni vereségek után a 14 megszerzett egységüknek köszönhetően pedig a hetedikek voltak a hétvége előtt, s mindössze két ponttal voltak lemaradva az Aston Villa, Brighton duó mögött.

Hiányzók terén némileg jobb a helyzet náluk, mint a hazaiaknál, a hírek szerint maximum a Johnson, Cresswell, Fabianski trió maradhat ki, amely még idén egy percet sem játszott a PL-ben.

Mire érdemes fogadni?

A felek tavalyi meccsei inkább a WHU szájíze szerint alakultak, hiszen Londonban 1-1-re végeztek, míg Birminghamben 1-0-ra nyertek a Kalapácsosok, igaz, a Villát akkor még Steven Gerrard irányította.

Így, hogy a birminghamiek lesznek a pályaválasztók, inkább nekik áll a zászló, de a kéthetes pauza után nem vennénk ki őket, pláne, hogy papíron egy jó meccs várható. Egy fogadásépítős, bő kétszeres szorzójú tippben viszont látunk fantáziát, ami nem más, minthogy mindkét csapat gólt szerez (ami simán benne van a pakliban a felek mostani produkciói alapján) + több, mint 3 büntetőlap születik a találkozón (ez sem volna ördögtől való, a Villa ugyanis 2,75, míg a WHU 2,88 büntetőlapot átlagol meccsenként idén a PL-ben, mindemellett ebben egyébként a játékvezető, Coote is partner lehet).


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt + büntetőlapok 3 felett @2.04

Fogadási határidő: október 22. 17:30