NB I

Bőven duplázóst húzunk a Loki-Vidi rangadóra

Vidéki fellegvárak csapnak össze a Nagyerdei Stadionban, a meccsre pedig egy igen jól fizető tippünk van.

Szombathoz hasonlóan vasárnap is három mérkőzést rendeznek az NB I 10. fordulójában. A délutáni sávban a Debrecen a Fehérvár együttesét fogadja, s a bukmékerek szerint toronymagas favorit a Loki, hiszen háromesélyben mindössze átlagosan 1.65-ért mérik a "H"-t.

Csapathírek

A debreceniek jól indították szezonjukat, sokan a Ferencváros egyik kihívójaként tekintettek rájuk. Azonban, ahogy bejöttek az idegenbeli bajnokik, a piros-fehérek visszaestek, amit jól példáz, hogy az utolsó négy meccsükön nyeretlenek maradtak, sőt pontot is csak egyet szereztek.

Igaz, az bravúrpont volt, hiszen két hete 2-2-re végeztek a Ferencváros otthonában, előtte viszont hazai pályán kaptak ki 2-1-re az Újpesttől, míg Pakson 2-0-s, Miskolcon 3-1-es vereséget szenvedtek, mindezeknek köszönhetően pedig egészen a hetedik helyig csúsztak vissza.

"Most van egy kis hullámvölgy, de a Ferencváros ellen azt gondolom, sikerült javítanunk. A Fehérvár ellen komoly rangadóra és fantasztikus hangulatra számítok, és persze nem titkolt célunk, hogy itthon tartsuk a három pontot" - nyilatkozta Kusnyir Erik a dvsc.hu-nak.

A IX. kerületiek ellen egyébként a debreceni szakvezetés a Dreskovic, Mojzis, Manrique, Joao Oliveira, Lagator ötösre nem számíthatott, ugyanakkor utóbbi letöltötte eltiltását, így vasárnap visszatérhet.

A fehérváriak viszont pont ellentétes utat járnak be a Lokival, hiszen a gyenge kezdést követően egyre inkább magukra találnak. Az elmúlt három bajnokijukon nem találtak legyőzőre, sőt, a Zalaegerszeg elleni 3-3-at követően a Kisvárdát 3-1-re, míg az MTK-t 3-0-ra verték, igaz, valamennyi meccsüket hazai pályán játszották. Ám ettől tény, hogy perpillanat már a nyolcadik helyen állnak, s mindössze két ponttal vannak vasárnapi ellenfelük mögött a tabellán.

"A vasárnapi meccs egy jó lehetőség lesz arra, hogy folytassuk az eredményes szereplést. A Debrecen erős csapat, a bajnokság elején kifejezetten jól rajtolt és a nyáron az Európa Konferencia Liga selejtezőiben is szerepelt. Szerintem ez a meccs nem a gyönyörű játékról vagy a nagy labdabirtoklási arányról fog szólni, de tudjuk, hogy mire kell fókuszálnunk és a legfontosabb, hogy pontokkal térjünk haza" - nyilatkozta Szerafimov a fehervarfc.hu-nak.

A Vidinél az MTK ellen Hangya és Karamoko nem lépett pályára, míg Fiola a magyar válogatott Litvánia elleni mérkőzésén bokasérülést szenvedett, s hosszabb kihagyás vár rá.

Mire érdemes fogadni?

A formák alapján a Vidi várja jobb előjelekkel a találkozót, azonban idegenben nem túl acélosak a fehérváriak, míg a Loki főleg otthon megy jól. Mindemellett tavaly a Debrecen például mindkét hazai meccsét megnyerte a piros-kékek ellen, ráadásul gólt sem kapott ellenük. Nagy X-Faktor tehát ez a mérkőzés, pláne, hogy kéthetes pauza után lépnek pályára a csapatok...

Mindkét csapat győzni szeretne, vagyis szoros meccsre van kilátás, amit az előjelek is alátámasztanak. Mivel a lelátóra sok nézőt várnak, a két csapat szurkolótábora pedig nem szívleli egymást, így nem volna meglepő, ha a hangulat átragadna a játékosokra és felfokozott állapotban lépnének pályára a játékosok, mindez pedig büntetőlapokban is megmutatkozhat.

A felek tavalyi meccsein kilenc, hat és hét kártya került kiosztásra, vagyis jó esély van ezúttal is a lapparádéra, még úgy is, hogy a Loki 2,11, míg a Vidi 2,44 büntetőlapot átlagol idén az NB I-ben, avagy mi az 5,5-es határon, bőven kétszeres szorzó felett, megpróbáljuk az overt.


✅ Tipp #1: Büntetőlapok száma 5,5 felett @2.28

Fogadási határidő: október 22. 15:30