NFL

4 tipp egy játékosra, akár hétszerezhetünk is

Minnesota - San Francisco csörte zárja az NFL alapszakaszának hetedik játékhetét.

Akár komoly kiütést is hozhat a hétfő esti rangadó, a két csapat ugyanis nincs egy súlycsoportban. Noha a Niners múlt héten Clevelandben elszenvedte idei első vereségét, de az 5-1 még mindig nagyon impozáns és ez egy olyan párharc, amelyben Brock Purdyék gyorsan kiköszörülhetik a csorbát. A Minnesota a hazai pálya ellenére +6.5-ös hendikepet kapott, ami jól mutatja, hogy még Vegasban sem nagyon számítanak a meglepetésre.

Az eddig látottak alapján a San Francisco a labda mindkét oldalán dominálhat, ez pedig nem túl jó ómen a hazai csapatnak. Komoly kihívás elé néz a minnesotai secondary, amely egyáltalán nem teljesít jól ebben az alapszakaszban. Nehéz lesz így megállítani az offense-t amelyben olyan klasszisok játszanak, mint George Kittle, Christian McCaffrey és Brandon Aiyuk.

Ha sok a kapott pont, nem kell mást tenni, mint többet felpakolni, mint az ellenfél. Ezt sem lesz azonban egyszerű kiviteleznie a hazai csapatnak, hiszen egyrészről a Niners védelme ligaelit, másrészről Kirk Cousins elvesztette kedvenc célpontját, az eddig 571 yardot termelő Justin Jeffersont.
 

Mire fogadjunk?


Idén Brian Flores vette át a védőkoordinátori szerepet Minnesotában és az ex-Dolphins vezetőedző egyértelműen a sok blitzelésre alapozza játékát. Több, mint a játékok 60%-ban küld extra embert az ellenfél irányítójára, ami a legmagasabb arány a ligában. Egy-egy irányítót ezzel csúnyán el lehet bizonytalanítani, de Purdy nem tartozik ezek közé, a fiatal QB kifejezetten jól teljesít a blitzek ellen.

Purdy a legtöbbször Brand Aiyuk elkapójának kezeit keresi, akinek kifejezetten nagy meccse lehet a gyenge minnesotai secondary ellen. Ráadásul az a Deebo Samuel nem tudja vállalni a játékot, aki a csapat második legeredményesebb elkapója. Innentől még több labda mehet Aiyuk irányába, aki felé egyébként is meccsenként átlagban 7 passzt küld Purdy.

Aiyuknak volt már idén két 100+ yardos meccse, most jöhet a harmadik.


✅ Tipp #1: Aiyuk fogadó yardjai 70.5 felett @1.86

Tipp #2: Aiyuk fogadó yardjai 100+ @3.65

Tipp #3: Aiyuk fogadó yardjai 125+ @7.00

Tipp #4: Aiyuk bármikor TD-t szerez @2.50

Fogadási határidő: október 24. 02:15