Premier League

Két tippet hozunk a Tottenham kötelezőjére

A Tottenham egy hétfői győzelemmel akár pontelőnnyel is vezetheti a Premier League-et.

A Premier League hétfői zárómeccsén egy londoni rangadót rendeznek, a Tottenham a Fulham gárdáját fogadja. A két csapat ellentétes úton jár ebben a szezonban, így nem kérdés, hogy a Spurs az egyértelmű favoritja ennek a 90 percnek.

Rég volt ilyen, de újra kirobbanó formában indított egy szezont a Tottenham, márpedig Ange Postecoglou menedzser esetleges újabb sikerrel rekordot állíthatna fel, hiszen az első 9 meccsen senki sem gyűjtött 23 pontot még a Spurs kispadján. Ráadásul két rangadót is behúztak már Maddisonék, szó sincs róla, hogy könnyebb sorsolást kaptak volna és emiatt menetel a gárda. A Brentford és az Arsenal elleni két döntetlen mellett az összes találkozóját behúzta, az egyetlen fájó pont a Ligakupából való azonnali kiesés lehet, ami épp a hétfői rivális ellen csúszott be. A visszavágásra tehát adott a lehetőség...

A Fulham oldalán a nyáron fontos játékosok távoztak, de a kezdeti sokk után úgy tűnik el kezdett felocsúdni a klub és szép lassan kezdenek jönni az eredmények. Természetesen a fő cél a bennmaradás lehet, amire minden esélye megvan hiszen a Sheffield és a Luton is gyengébb gárda, mint a londoni, emellett pedig csak egy további alakulatot kellene maga mögé utasítani.

A legutóbbi négy meccsen hét pont jött össze, de pont az imént említett két gárda ellen jöttek a győzelmek, tehát a komolyabb riválisokkal szemben kevés babér termett ebben a szezonban, bár az év elején az Arsenal ellen egy valószínűtlen iksz összejött az Emirates-ben.

A hazaiaknál Son Heung-min és Cristian Romero kisebb sérülést összeszedett a válogatott szünet alatt, így a játékuk kérdéses, emellett Yves Bissouma még eltiltását tölti. A Fulhamnél  Issa Diop, Tosin Adarabioyo, Adama Traore és Kenny Tete marad ki.

Mire érdemes fogadni?

A találkozó egyértelmű esélyese a Tottenham, ebben a meccsben pedig nem látunk nagy esélyt a meglepetésre. Noha a Spurs tette már nehézzé a kötelezőjét, a nagyobb gondja a sérült játékosok lehetnek, így a hazait nem vesszük ki 1.45-ös szorzó körül.

Ami viszont jó fogadás lehet, hogy a Fulham fog többet szabálytalankodni. A vendégekre komoly nyomás nehezedhet, ráadásul a Spurs ebben a mutatóban rendre "alulmarad" a riválisokkal szemben, így jó választás lehet.

Másik tippünknél a leshelyzetek számában a 3.5 feletti opcióval kacérkodunk, ugyanis a Fulham ha nem parkolja le a buszt, mindkét gárdában megvan a gyors megindulás és az ebből fakadó esetleges lesszituáció is.

 


✅ Tipp #1: Több szabálytalanság: Fulham @1.71

Tipp #2: Lesek száma: 3.5 felett @1.75

Fogadási határidő: október 23. 21:00