Bajnokok Ligája

Trükkös meccs vár a Realra? - két tippötlet a Braga meccsre

Nagy lépést tehet a továbbjutás felé a Real Madrid csapata, amely a Braga vendége lesz kedden este.

Ibériai rangadót rendeznek a Bajnokok Ligája keddi játéknapján, azaz a portugál Braga a spanyol Real Madridot fogadja. A portugálok a Berlinben aratott győzelmükkel picit megkavarták a csoportot, de ha pont nélkül maradnak kedden, akkor jelentősen redukálódnak a továbbjutási esélyeik.

A Real Madrid 2/2-vel indította a csoportkört, vagyis ha Carlo Ancelotti együttese ezt a mérkőzést is be tudja húzni, akkor féltávnál gyakorlatilag el is könyvelhetik a nyolcaddöntős szereplésüket.

Csapathírek

A Braga remek formának örvend jelenleg, sorozatban öt győztes meccset számlálva, igaz az ellenfelek minősége azért nem a legmagasabb polcról érkezett. Ebben az ötös szériában az Union elleni idegenbeli BL-győzelem a legnagyobb fegyvertény. Artur Jorge csapatában majdnem mindenki hadra fogható, egyedül Victor Gomes hagyja ki a találkozót biztosan sérülés végett.

A Real Madrid a hétvégén egy kemény rangadót játszott Sevillában és nem tudta győztesen elhagyni a pályát, miután 1-1-es döntetlenre végezetek a csapatok. Ancelottinak viszont már csak Courtois és Militao szolgálatairól kell lemondania, vagyis az olasz mester úgy forgatja a csapatát, ahogy éppen kedve tartja.

[4315012] 2023-10-24 21:00:00 Braga - Real Madridx

Mire érdemes fogadni?

A Real Madrid győzelmét 1.55 körül hozták ki a fogadóirodák, de a fogadók tétjei azóta már 1.45 körüli értékig tolták le az oddsot. Az erőviszonyok alapján valóban a Real Madridnak áll a meccs, ugyanakkor nem érdemes lebecsülni a Bragát sem, amely hazai pályán nem fogja magát meghazudtolni és bátor, támadófocival próbálkozhat. A Real Madrid számára igazából egy döntetlen sem lenne rossz eredmény, és mivel a hétvégén jön a Barcelona elleni el Clásico, nem biztos, hogy tövig nyomják ma a gázpedált a királyiak.

Két olyan tippel próbálkoznánk, amely nyitva hagyja a győztes illetve gólszámos piacok eldöntését. Két 1.90 körüli oddson próbálkozunk két tippel, az egyikben a hazai oldalra várunk több büntetőkártyát, a másikban pedig egy fogadáskészítős opciót állítottunk össze, amely szintén a Braga teljesítményében bízik.


✅ Tipp #1: Legtöbb sárga lap Braga@1.90

Tipp #2: Braga lapok 1.5 felett + Braga mindkét félidőben elvégez egy szögletet@1.86

Fogadási határidő: október 24. 21:00