Bajnokok Ligája

Két napnyi lapos tippünk van a BL-re

16 meccsből 4-et is kinéztünk, 2-t keddre, 2-t szerdára. De vajon lesz bárhol igazi lapzuhatag?

Szokatlanul korán, már hétfő délután megjelentek a Bajnokok Ligája harmadik játékhetének lapos fogadási határai a bukiknál. Ezekből szemezgetünk kicsit ennél a cikknél, természetesen vérmérséklettől függően mindig lehet bátrabb és óvatosabb tippeket is találni adott meccsekhez.

 

Inter-Salzburg

A második legtöbb fault (30) és a második legtöbb sárga lap (8) áll két kör után az osztrák Salzburg neve mellett, amelynek Milánóban sem lesz éppen könnyű dolga. Ugyan 180 játékperc után már az Intert is 8-szor kellett figyelmeztetni, ám hazai pályán domináns játékot várunk Simone Inzaghi csapatától, ami azonban még nem jelenti azt, hogy lapok nélkül marad a Nerazzurri. A magyar-szerbet is dirigáló francia Letexier dirigálása mellett 5-6 lap simán lehet a San Siróban véleményünk szerint.

 

  • 3.75 sárga lap felett @1.66

 

Manchester United-Köbenhavn

Marco Guidát évekig a legkeményebb olasz játékvezetőnek ismerhettük, de ez a rangos titulus mára azért halványult. Az itáliai rigónak viszont az Old Traffordon aligha lesz könnyű dolga, hiszen a MU élet-halál meccset vív a dán Koppenhágával. Rashfordék már 4 sárgánál és 1 piros lapnál tartanak, míg a dánok 8+1-nél.

Ha nem nyer nagyon simán a MU, akkor bizony ítt megszaladhatna a lapok, mi pedig egy fogadáskészítős kombit dobtunk össze az angliai 90 percre.

 

  • MU 0 lap felett + Köbenhavn 1 lap felett + összesen 3 lap felett

 

 

Feyenoord-Lazio

Izgalmas rangadót hozhat a rotterdami Feyenoord-Lazio, amely akár a továbbjutó sorsáról is dönthet, amennyiben az Atlético érvényesíti a papírformát. A hollandok eddig a mezőny egyik legsportszerűbb csapataként csak 2 sárgát kaptak, szemben az olaszok 7-esével.

A szerdai játéknap egyik legoveresebb párosítása ez, ahol a német Tobias Stieler dirigálása mellett megszaladhatnak a kártyák. A Bundesliga-rigó idén 3 BL-meccset fújt, nem kevesebb, mint 23 lappal összesen. Viszont mi inkább a római oldalra adnánk a kártyákat.

 

  • Lazio -0.5 lap @2.075
     
  • Lazio 2.5 lap felett @2.00

 

PSG-AC Milan

Sokba kerülhet a nem várt Newcastle-i égés a PSG-nek, főleg akkor, ha nem veri meg otthon a Milant. A halálcsoportban minden elejtett egység fontos lehet, ráadásul az idei PSG azért nem áll túl jól önbizalom témában sem.

Az olaszok is győzelmi kényszerben lépnek pályára, így várhatóan egy igen feszült 90 perc elé nézünk, amely a végére átcsaphat durvaságba is. Egy ilyen meccs kései lapért és VAR-ellenőrzésért is kiált.

 

  • A játékvezető megnéz meccsjelenetet videón - Igen @3.50
     
  • Utolsó sárga lap a 85. és 90. perc között - Igen @1.83