Bajnokok Ligája

Most vagy soha! Erre fogadunk a Manchester United meccsén

Két meccs után nulla ponttal állnak a Vörös Ördögök, így több hibázás nem fér bele.

A Bajnokok Ligája A jelű négyesében egyelőre borulni látszik a papírforma. Noha a Bayern München csoportelsősége nem lehet kérdéses, a Manchester United a Galatasaray elleni hazai veresége okán komoly bajban van. A Köbenhavn viszont eddig mindkét találkozóján pariban volt, így egy kézlegyintéssel nem intézhető el ez a 90 perc.

Újabb kiszenvedett siker van a Vörös Ördögök háta mögött, a Sheffield Unitedet idegenben sikerült 2-1-re felülmúlni. A legutóbbi két meccsen így két nyögvenyelős siker jött össze a PL-ben, ezzel tartja valamennyire a lépést az éllovasokkal, hiszen "csak" öt pont a különbség a negyedik helyhez képest. Ahogy indul ez a szezon Manchesterben, ez nem egy rossz eredmény...

Azonban a BL-ben a Bayern München elleni vereség még belefért, az Old Traffordon azonban a Galatasaray elleni 0 pontért nagy árat fizethet Erik ten Hag együttese. Nincs mese, a Köbenhavn ellen 6 pont kell, emellett pedig jó eséllyel egy törökországi győzelem is. Két győzelem ugyan jött most, de a játék messze nem meggyőző. A rengeteg sérült pedig igencsak megnehezíti a csapattá gyúrását ennek a garnitúrának.

Sajnálatos, hogy Sir Bobby Charlton a hétvégén elhunyt, ez azonban a manchesteriek eddig sem alacsony motivációját alighanem tovább fokozhatja. Casemiro, Diallo, Malacia, Martinez, Sancho és Shaw a kimaradók listája, de jó eséllyel visszatérhet Sergio Reguilon, aki a hétvégén kisebb betegség okán maradt ki.

A Köbenhavn eddig talán erőn felül teljesít a BL-ben. A dán bajnok a Galatasaray otthonában 2-2-es döntetlent ért el, míg a Bayern ellen 2-1-es vereséget könyvelhetett el. Érdekesség, hogy mindkét meccsen vezetett a Köbenhavn, sőt Törökországban már 0-2-t is mutatott az eredményjelző, de a meccsek végére azért kijött az erőnlétbeli különbség a felek között.

Most a United nem szeretné ennyire körömrágóssá tenni az estét, így azért látunk esélyt egy nyugodtabb 90 percre.

Mire érdemes fogadni?

Ez tényleg egy kötelező meccs a Unitednek, ha ez a meccs döntetlennel zárul nincs nagyon realitása a továbbjutásról beszélni az angoloknak, ami óriási blama lenne. A Köbenhavn ellen ha kibrusztolva is, de be fogja húzni a United, így a tippünk is ebbe az irányba megy.

Egy fogadásépítőt állítottunk össze, ahol úgy nyer a Manchester United, hogy maximum három vendégszögletet láthat a nagyérdemű. Erre már duplázó felett kapunk, ami jó beszállónak tűnik egy olyan 90 percnek, ahol nem hibázhat a nagycsapat.


✅ Tipp #1: Fogadásépítő: Manchester United nyer + Köbenhavn 3.5 szöglet alatt @2.05

Fogadási határidő: október 24. 21:00