Bajnokok Ligája

Speckó tippel támadunk a Barca-Sahtar meccsen

A játéknap tutija lehet a Barcelona hazai sikere a Sahtar Donyeck ellen.

A szorzók alapján a szerdai játéknap egyik legnagyobb 'tutija' lehet a Barcelona hazai győzelme a Sahtar Donyeck ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában. A katalánok sikerét 1.20-1.25 körüli szorzókon lehet megfogadni, míg az ukrán bajnok sikere akár 14-15-szörös pénzt is fizethet. A két csapat 12 évvel ezelőtt mérkőzött meg egymással utoljára, akkor a barcelonai meccset a katalánok 5-1-re megnyerték.

Csapathírek

Az előjelek most is magabiztos Barcelona-sikert vetítenek előre, ugyanakkor nem árt megjegyezni, hogy a Barca hétvégén a Real Madrid ellen lép majd pályára, ráadásul Xavinak rengeteg a hiányzója. A hétvégi bajnokin elég foghíjas kerettel álltak ki a Bilbao ellen és egy újabb tini-góllal sikerült csak megszerezni a három pontot.

A helyzet ahhoz a meccshez képest csak rosszabb lett, hiszen Gavi eltiltását tölti, míg Rapinha, De Jong, Sergi Roberto, Lewandowski és Koundé továbbra is sérült, de Pedri játékára is kevés az esély. Egy kezdőcsapatra való combos csapata így is maradt Xavinak, de azért minőségben ez nem a legerősebb Barca lesz.

A Sahtar az Antwerpenben aratott sikerével életben tartotta továbbjutási esélyeit, de ahogy a Porto simán elverte őket, úgy a Barca is megteheti. Hiányzója a donyeckieknek nem lesz.

[4314988] 2023-10-25 18:45:00 Barcelona - Shakhtar Donetskx

Mire érdemes fogadni?

Az idei Sahtar már nem hasonlítható össze a korábbi Sahtarokkal, hiszen már nem a 'brazil B-válogatott' játszik a donyecki csapatban, ezzel együtt picit talán alul vannak értékelve az ukránok. Veszítenivalójuk egyáltalán nincsen Zubkovéknak, ezzel együtt a józan ész azt diktálja, hogy a katalánok akár 2-3 góllal is behúzhatják ezt a meccset.

Viszont ezekben az oddsokban nem érzünk túl sok erőt, így nem piszkálnánk meg ezeket a lehetőségeket.

Megpiszkálnánk viszont a labdabirtoklási piacot, ahol 70.5%-ra húzták meg a Barca egál határát. Ekkora labdabirtoklási fölényt viszont nem várunk, hiszen ne feledjük, ez egy nagyon tartalékos csapat lehet, a középpálya például kifejezetten furcsa felállásban állhat fel. A belga Anterwerpen 5-0-ra kapott ki, de ott is megállt a birtoklás 65%-on, ilyen magas fölényt pedig a egész szezon során nem sokat produkált a Barca.

Ne feledjük, hogy hétvégén jön az el Clásico is, vagyis ha meglesz a magabiztos vezetés, a Barca visszavehet a tempóból, szóval mindent összevetve nálunk ez egész pofás tippnek tűnik.


✅ Tipp #1: Barcelona labdabirtoklása 70.5% alatt @1.83

Fogadási határidő: október 25. 18:45