Bajnokok Ligája

Igen speciális tippekkel nyernénk a PSG-Milanon

Két döntetlen után a harmadiknak már örülne a Milan, a PSG viszont nehéz helyzetbe is kerülhet.

A Milan botladozásaival és a PSG Newcastle elleni szégyenteljes vereségével mondható, igazán halálosan alakul eddig a Bajnokok Ligája csoportkörének elit négyese, az F jelű. Szerdán a Newcastle a Dortmundot fogadja, míg a franciák az olaszokat, így újabb velőt rázóan izgalmas 180 perc vár ránk. Lássuk először a hét rangadóját, de az angol-német csörtéről is lesz természetesen cikkünk.

Tulajdonképpen a párizsi káoszos szezon állandónak mondható, hiába Luis Enrique csapatának sikere a Rennes és a Strasbourg ellen a válogatott szünet előtt, illetve után. A két papírforma győzelem a dobogóra repítette a kékeket, de persze ennél többre hivatott csapatról van szó, még a nagy nyári átalakulás ellenére is.

Az angliai hidegzuhany azonban döntő fontosságú lehet egy ilyen csoportban, hiszen itt tényleg négy nagyon hasonló erejű gárda küzd az 1-2. helyért, amely viadal alighanem az 540. minutumig kiélezett lesz. Lucho csapata egyébként a St. James's Parkban sem futballozott rosszul, magasabb xG-mutató, labdabirtoklás, lövések, satöbbi - mégis vereség lett a vége.

Ami a hazaiak várható kezdőjét illeti, Zaire-Emery, Asensio, Mendes, Kimpembe és Rico sérültek, visszatérhet viszont a kezdőbe a hétvégén pihentetett Ousmane Dembélé. A francia válogatott kapcsán egyre erősödnek a negatív hangok, hiszen eddig 10 meccsen csupán 2 gólpassz a mérlege, így nem csoda, hogy a szombati sajtótájékoztatón a spanyol mestert külön kérdezték a támadójáról.

"Bízom benne, hogy fejlődni fog, de értékelni kell a mezőnyjátékát is. Előbb-utóbb bemennek a helyzetei, kár is aggódni miatta" - nyilatkozta a mester, aki Kylian Mbappé és Goncalo Ramos mellett kezdetheti az 50 millió euróért megszerzett gólvágót.

Milánóban a szezon valamelyest egyenesebben néz ki, mondjuk ezt úgy is, hogy legutóbb rangadót veszített Stefano Pioli gárdája. A Rossonerik tartalékosan álltak ki a Juve ellen, majd egy korai emberhátrány el is döntötte az Öreg Hölgy javára a mérkőzést. Mindenképpen könnyebbséget jelenthet, hogy Maignan visszatérhet a kapuba, ahogyan Theo Hernández is pályára léphet, hogy megküzdjön fivérével a gyepen. A Juve ellen kiállított Thiaw is kezd, míg a középpályán ezúttal az Adli-Musah-Reijnders hármas bizonyíthat, Loftus-Cheel és Bennacer sérülése miatt.

Két kevésbé értékes döntetlen után ezúttal aláírnék az olasz iparvárosban az 1 egységet, de jogosan favorit azért a PSG. Első tippünk a labdabirtoklásra vonatkozik, ebből eddig 65% és 69%  állt a franciák neve mellett, most kicsit nyomott oddson, de már 63%-kal is nyernénk.

Másik ötletünk pedig az olaszok próbálkozásaira vonatkozik, akik szintén masszívan kísérleteztek eddig, és alighanem a mérkőzés nagy részében amúgy is hátrányban lesznek. Ezt akár 1.75-ös szorzón is megfogadhatjuk az egyik, magyar nyelven is elérhető irodánál.

 


✅ Tipp #1: Milan 9.5 kapura lövés felett @1.75
 

Tipp #2: PSG labdabirtoklása 62.5% felett @1.63
 

Fogadási határidő: október 25. 21:00