Konferencia Liga

Ezek a legvalószínűbb végeredmények a Genk-Fradi KL-meccsen

Ugyan underdogként lép pályára Belgiumban a zöld-fehér csapat, a legreálisabb kimenetel mégis az 1-1 lenne.

Mint az köztudott a Ferencváros csütörtökön este Belgiumban, a Genk vendégeként lép pályára a Konferencia Liga-csoportkör harmadik fordulójában. Mindkét együttes négy-négy ponttal áll és jó eséllyel az lesz a továbbjutó a Fiorentina mellett, aki a párharc két meccsén több egységet gyűjt majd össze. Ezt a Zöld Sasok mestere, Dejan Sztankovics is így látja, aki a következőket mondta a Cegeka Arenában megrendezésre kerülő összecsapás előtt.

Még négy forduló hátravan, de úgy gondolom, hogy a Genk elleni két találkozó döntő jelentőségű lehet a továbbjutás szempontjából. Nem lesz könnyű mérkőzés a csütörtöki, de tudjuk, mi a dolgunk. (...) Szeretnénk minimum egy, de akár három ponttal hazatérni!

- nyilatkozta a szerb szakember, akinek irányításával még egyszer sem kapott ki a csapat. Kisebb gond lehet ugyanakkor, hogy a gólgyártást Erling Haalandhoz hasonló ütemben végző Varga Barnabás sérülés miatt nem utazott a magyar bajnokkal. Az út sem sikerült zökkenőmentesre, hiszen szerdán a csapat gépe hatórás késéssel landolt Genkben, ami miatt még a sajtótájékoztatót is törölni kellett.

A találkozó esélyeivel mindenesetre már foglalkoztunk, szerkesztőink külön is elmondták véleményüket, most pedig vessünk egy pillantást a pontos eredmények piacára. A bukik háromesélyben a "H" felé húznak, ilyen viszonylatban azonban nem igazán találtak fogást a meccsen. Jól mutatja ezt, hogy 10-szeres alatt mindössze két eredményt találunk.

Az irodák szerint a legnagyobb esély az 1-1-re van, erre 8-szoros megtérülést kapunk. Ezt mondjuk három hazai győzelem követi a sorban, a 2-1 (8.50), a 2-0 (10.00) és az 1-0 (10.00). Utóbbi kettő persze annyira nem tűnik realitásnak, tekintve, hogy Sztankovics érkezése óta a Fradi az összes meccsen feliratkozott a lőlapra és két találatot szerzett a Fiorentina vendégeként is. Amennyiben újabb 2-2-t érnének el Sigérék, akkor 13-szoros pénzt kaszálhatnánk, de ennyit fizet a 2-1-es zöld-fehér győzelem is.


✅ Genk - Ferencváros pontos eredmény

1-1 @8.00

2-1 @8.50

2-0 @10.00

1-0 @10.00

1-2 @13.00
 

Fogadási határidő: október 26. 21:00