La Liga

Erre fogadnánk a Barcelona-Real Madrid csúcsrangadón

Jön az év utolsó el Clásicója, amelyet a Real Madrid várhat jobb előjelekkel. Mire érdemes fogadni?

Szombat késő délután a barcelonai olimpiai stadionban rendezik a 23/24-es szezon első el Clásicóját, azaz a Barcelona és a Real Madrid örökrangadóját. A fogadóirodák szerint szinte teljesen háromesélyes a mérkőzés, vagyis mindkét csapatnak azonos sanszot adnak a győzelemre.

A tavalyi szezonban a Barcelona egyértelműen a Real Madrid fölé nőtt, ami nem csak a bajnoki cím elhódításában, hanem a három győzelemben is megmutatkozott. 

Csapathírek 

Ezúttal azonban aggódhatnak a culék, ugyanis a Barcelona csapatából 5 kezdőjáték is sérüléssel bajlódik. Xavi a Sahtar elleni meccs sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy Pedri pályára küldésével nem fog kockáztatni, de nagy kérdés, hogy Lewandowski vagy de Jong pályára tud-e lépni. A védelemből Koundé és Sergi Roberto biztosan kimarad, a támadósorból pedig Rapinha nevét írhatjuk fel a hiányzók közé. Sokat mondó adat, hogy Xavi nyolc akadémistát is meghívott a felnőttekhez a kialakult helyzet miatt. 

Bár a Barcelona kerete elég mély, ezek a játékosok meghatározóak a csapat játékában, jó példa például Lewandowski hiánya, a lengyel kimaradása óta a Barcelona xG mutatója - vagyis a veszélyes helyzetek száma - látványos mértékben lecsökkent. 

A Real Madridnál nincsenek ilyen gondok, csak Militao és Courtois sérült, így Ancelotti közel a legjobb csapatát küldheti a pályára. 

[4205445] 2023-10-28 16:15:00 Barcelona - Real Madridx

Mire érdemes fogadni? 

Mióta elkapta ez a komolyabb sérüléshullám a Barcelonát, a csapat játéka meglehetősen szenvedős, négy minimális különbségű győzelem és két döntetlen a csapat mérlege. Ez azért előrevetíti, hogy a Real Madrid ellen pokolian nehéz dolga lesz a katalánoknak, akiktől extra jó teljesítmény kellhet majd a jó formában lévő blancók ellen. 

A Real Madrid viszont jól teljesít hétről hétre, Bellingham továbbra is szenzációs formában futballozik és immáron Vinícius és Rodrygo is egyre felnő hozzá a formákat illetően. 

Nálunk ezen a meccsen inkább a Real Madrid tűnik esélyesebbnek, így a vendégek oldalán látunk nagyobb értéket. Ez +0 ázsiai hendivel ki is vennénk a királyi gárdát, vagyis a döntetlent levédve fogadunk a kettesre. 

Kiegészítő tippnek Gavi sárga lapját ajánljuk a figyelmetekbe, ugyanis komoly oddseltérések vannak a fogadóirodák között: van ahol csupán 1.95-ös az oddsa erre a tippre, de megvehetjük 2.50-ért is, ami ismerve a fiatal középpályás 'szokásait' bizony értékes szorzónak tűnik. 

 


✅ Tipp #1: Ázsiai hendikep - Real Madrid +0@2.07
 

Tipp #2: Gavi lapot kap@2.50 
 

Fogadási határidő: október 28. 16:45