Premier League

Nem most botlik a Tottenham, ugye?

Londoni rangadó után újabb városi ütközet vár a listavezetőre.

Hétfő után újra pályán a Tottenham, a Crystal Palace otthonába látogat Ange Postecoglou együttese. A Spurs idegenben is esélyes, kérdés meddig lehet fenntartani ezt a remek sorozatot a vendégeknek.

9 meccs után pontelőnnyel vezeti a Premier League-et a Tottenham, a bajnokság negyedéhez érve tehát egyelőre remekül alakul az ausztrál menedzserrel a Harry Kane utáni időszak. Nemhogy nem törte meg a klubot a legenda távozása, egyelőre abszolút pozitívan jött ki a váltásból mindkét fél.

A sikeres szezonstarthoz persze az is hozzájárulhat, hogy csak a Premier Legaue-re kell koncentrálnia a Spursnek, ugyanis a fővárosiak a Ligakupából már búcsúztak, a nemzetközi porondról pedig lemaradtak. Mindenesetre a két eddigi pontvesztés a Brentford és az Arsenal ellen jött össze, a keret pedig éhes a sikerre.

Hétfőn az újabb sikert a Fulham ellen szállította a Spurs, Son és Maddison is jó meccset tudhatott magáénak, a góljaik mellett is. A magabiztos siker tovább építheti a csapatmorált, hiszen remekül összeállt a keret, így maximum egy változás lehet a kezdőt illetően is, miután Yves Bissouma letöltötte eltiltását.

A hazaiak oldalán az egészen jó szezonstart után behúzták a féket, kisebb hullámvölgybe került Hodgson gárdája. A legutóbbi öt tétmeccsén egyetlen rúgott gólig jutott a hazai csapat, ami csak azzal menthető, hogy így is öt pont jött össze a Ligakupa-kiesés mellett.

Ezzel le is írtuk a Palace legnagyobb gondját, ez pedig nemcsak a gólszerzés, hanem a minőségi helyzetek kidolgozása. A Newcastle elleni 4-0-ás fiaskó nem mutat jól, de ha a Szarkák elkapják a fonalat, egy ilyen különbség is benne van a felek közt. Más kérdés, hogy most szintén igen nehéz meccs vár a csapatra...

A Palace-nál Olise, Eze, Henderson, Tomkins és Ferguson nem bevethető Tottenhamnél Bentancur, Sessegnon, Perisic és Solomon marad ki.

Mire érdemes fogadni?

A találkozó esélyese a Tottenham, ami látva az eddigi formájukat számunkra sem kérdés. Az már inkább, hogy milyen szorzóig érdemes még bízni a vendégekben, ugyanis jelenleg 1.80 körül mozog a vendég szorzó.

Ezt próbáljuk meg kettesre feltornászni, így a vendéget 4.5 gól alatti opcióval vesszük ki. A Palace góltalansága ennek a tippnek jó táptalajt ad, hiszen 1-3-nál is jönne még a tipp, ha a vendég siker megszületik.

A minőségbeli különbség mellett a forma is rendben van a Spursnél és bár eddig szinte minden bejött, a pocsék formának örvendő Palace ellen jók lehet újfent Postecoglou tanítványai.


✅ Tipp #1: Tottenham nyer és 4.5 gól alatt @2.06
 

Fogadási határidő: október 27. 21:00