Bundesliga 2

2.20-ért kivehető ez a tipp Dárdaiék szombati meccsén

A hétvége telis-tele van jobbnál jobb meccsekkel, a Hertha-Paderborn is kifejezetten izgalmasnak ígérkezik.

Tíz meccs ment le eddig a német másodosztályból, ahol szépen kezdenek körvonalazódni az erőviszonyok. Dárdai Pál Herthája sajnos a várakozások alatt teljesít, de veszve még nincs semmi, hiszen nagyon hosszú idény elé nézünk még. A berliniek a 11. helyről várják a folytatást, amelyre szombaton kora délután, 13 órától  kerül sor az Olimpiai Stadionban. Az ellenfél az a Paderborn lesz, amelyet az utóbbi három egymás elleni meccsen legyűrtek a kék-fehérek, ám azóta jelentősen változtak az erőviszonyok.

Legutóbbi összecsapásukra még a Bundesligában került sor, ám azóta mindkét együttes kizuhant az élvonalból, a Hertha ráadásul jelentősen meg is gyengült. A fővárosi együttesben szinte a teljes garnitúra kicserélődött, ezért is van nehéz helyzetben Dárdai, aki próbálja a puzzle darabokat a helyükre rakni. Legutóbb a Nürnberg ellen szenvedett vereséget csapata, ez volt már a hatodik zakó az idényben, emiatt már a szurkolók is kikezdték a játékosokat. Pedig az első félidő kifejezetten jól alakult, hiszen Smail Prevljak révén a 15. percben megszerezték a vezetést a berliniek, ám végül 3-1-re alulmaradtak. Dárdai a találkozót követően magát és legénységét sem kímélte.

"Először is magamban keresem a hibát. Ha nyolc játékos rossz formában van a pályán, akkor valamit rosszul csináltunk. Ennek okait jobban meg kell vizsgálnunk. Már a vezetésünk sem volt megérdemelt, addig ugyan jól játszottunk, de nem voltunk teljesen önmagunk. Az 1-0-ás előny után azonban teljesen lebénultunk, és már nem védekeztünk, nem is támadtunk. Nem tudom, mi járt a játékosok fejében” - idézte Dárdai Pál mérkőzés utáni szavait az rbb24.de.

Érdekesség, hogy a német sajtó egy része Dárdai legfiatalabb fiától, Bencétől várja a megváltást, aki csereként már többször nagyot lendített a Hertha játékán. A 17 éves játékos piaci értéke már 2 millió euró, több sztárcsapat monitorozza, tehát könnyen lehet, hogy hosszú távon nem marad apja csapatában. Érdekesség, hogy Szoboszlai Dominik ennyi idősen 1 millió eurót kóstált a Transfermarkt adatai szerint, azt persze emiatt nem állítanánk, hogy a legifjabb Dárdai kétszer olyan jó játékos lenne emiatt.

Testvére, Palkó ugyebár hosszú hetekre kidőlt, mellette Dudziak és Gechter is kényszerpihenőn vannak, Kempf pedig a Nürnberg elleni kiállítása miatt került eltiltásra. A vendégeknél is van pár hiányzó, Heuer biztosan nem lép pályára, de Felix Platte, Kimberly Ezekwem és Max Rohr sem 100 százalékosak.

Mire érdemes fogadni?

A helyzet tehát közel sem egyszerű Berlinben, a másodosztály pedig legendásan híres arról, hogy bárki megverhet bárkit. Nem véletlen, hogy a Hamburg is hosszú évek óta itt ragadt, míg a szintén szebb napokat látott Schalke csak a 16. Ez persze aligha érdekli a szurkolókat, akik pozitív eredményeket akarnak látni, ez viszont véleményünk szerint szombaton meg is valósulhat.

A Hertha otthoni mérlege eddig két győzelem, két vereség, de négy bajnokin mindössze három gólt kapott, amire lehet építeni. Mondjuk a kék-fehérek elmúlt nyolc Bundesliga 2-s meccsén jött az over és ilyen forgatókönyvet hozott a Paderborn idén lejátszott 5/4 idegenbeli bajnokija is. Mi be is kockáztatjuk ezt, megspékelve Dárdaiék pontszerzésével, hiszen ha sikerül felpörögnie a csapatnak, akkor a győzelmet is szállítania kéne.


✅ Tipp #1: 1x + 2.5 gól felett @2.20
 

Fogadási határidő: október 28. 13:00