Bundesliga

A szezon eddigi legnagyobb hendijét vesszük ki a Bayern-Darmstadton

A rekorbajnok minden fronton menetel és akár hatalmas verést is kioszthat az Allianzba látogató újoncnak.

Október utolsó szombatjának délutánján a világ futballszurkolóinak nagy része az El Clásicóra figyel majd, hiszen az évben utoljára néz farkasszemet a két ősi rivális, a Barcelona és a Real Madrid. A Bayern München-Darmstadt összecsapást aligha lehet ezzel egy lapon emlegetni, ugyanakkor papíron ezen a csörtén is örömfoci várható. Persze főként a hazaiak részéről, akikre 1000 forinttal fogadva nagyjából 70 forint profitot kapunk háromesélyben a bukiknál.

Szó mi szó, szép az élet most Münchenben, Thomas Tuchel csapata ugyanis rendre hozza a meccseit, szombaton zsinórban az ötödik győzelmére készül majd. Legutóbbi a BL-ben volt jelenése a münchenieknek, nem is akárhol, a Galatasaray rettegett otthonában, ahonnan 3-1-gyel hozták el az értékes három pontot. Mondjuk aki látta azt a meccset, konstatálhatta, hogy az eredmények egy dolog, de a látottak alapján akár gondba is kerülhettek volna Kane-ék, ám a találkozó végére így is sikerült felőrölni a hazaiakat.

Ugyan a védelem néha sebezhetőnek tűnik és a támadószekcióban is van még kiaknázatlan potenciál, utóbbit azért mégis nehéz kritizálni. Európa top öt bajnokságában ugyanis eddig a Bayern termel a legnagyobb ütemben, mégpedig 3.3 gólt vágva átlagban, az eddigi összes bajnokin legalább kettőt jegyzve. A Darmstadt védelme pedig pont, hogy holtversenyben a legrosszabb, eddig 22 alkalommal kapituláltak a Liliomok, akik igen hosszú délutánra készülhetnek.

A felállások tekintetében is lesz ok az ünnepre a hazai oldalon, ugyanis közel egy év kihagyás után a pályára várható a kapitány, Manuel Neuer. A síbalesetéből lassan felépülő világsztár miatt Ulreich kényszerülhet a padra, aki többször sziporkázott az utóbbi időben, dehát ilyen a kapusok élete. A kihagyók között még Leon Goretzka, Raphaël Guerreiro, Dayot Upamecano és Serge Gnabry található, a vendégeknél pedig Aaron Seydel és Torsiello nem léphetnek pályára.

Tudtad? Neuer 350 nap kihagyás után futhat ki újra a gyepre - eddigi karrierje során 478 Bundesliga-meccset játszott, amelyből 322-szer hagyta el győztesen a pályát!

 

Mire érdemes fogadni?

A Bayern tehát remek formában van, de a Darmstad ellen amúgy is több a remek előjel, kezdve azzal, hogy az utóbbi öt hazai meccsét úgy nyerte meg a Bayern az aktuális újoncok ellen, hogy mindig legalább négy gólt vágott. Az Allianzban amúgy is komoly szériában vannak Müllerék, hiszen saját közönségük előtt az utóbbi 61 (!) bajnoki mindegyikén feliratkoztak a lőlapra. Ha hozzátesszük, hogy a Liliomok idei bajnokijain született eddig a legtöbb gól (35), akkor már érthetjük, miért szemezgetünk az alábbi, hatalmas hendivel.

Mondjuk a látszat elsőre csalhat, ugyanis ez az ázsiai fogadás csak akkor veszítene, ha a Bayern csak egy, netán két góllal nyerne. Alsó hangon hármat várni a csapatok közé márpedig egyáltalán nem tűnik irreálisnak, látva hogy mozog a pályán Kane, Coman és az élete szezonját futó Sané, hogy csak pár nevet említsünk.


✅ Tipp #1: Bayern -3.0 (ÁH) @1.94
 

Fogadási határidő: október 28. 15:30