Tenisz

Erős tippünk van a bázeli döntőre

Vasárnap délután Felix Auger Aliassime és Hubert Hurkacz néz farkasszemet a bázeli fináléban.

Ugyan Bécsben Daniil Medvedev - Jannik Sinner rangadót rendeznek a döntőben, ami valószínűleg sokkal szórakoztatóbb és magasabb színvonalú lesz, ám a nagyobb téttel a bázeli finálé bír majd.

Elsősorban Hubert Hurkacz miatt, aki nagy hajrát indított a világbajnoki indulásért. A lengyel játékos Holger Runét vette üldözőbe, akit 5 pontra megközelíthetne akkor, ha győzne Felix Auger Aliassime ellen a vasárnapi döntőben. Párizsba tehát úgy utazhatna Hurkacz, hogy 50-50-ről indul a jóval gyengébb formát mutató dánnal.

Felix ebből a szempontból nem tényező, hiszen a kanadainak annyira gyalázatos szezonja van, hogy ezzel a döntővel lépte csak át az 1000 pontot. Hatalmas visszaesés ez, miután tavaly résztvevője volt az ATP-vb-nek.

De éppen emiatt nincs egyszerű helyzetben Hurkacz, hiszen FAA-nak úgy kellene egy tornagyőzelem, mint egy falat kenyér. És biztosak lehetünk abban, hogy a kanadai vért fog izzadni a sikerért. Ne felejtsük el, hogy Felix tavaly éppen október környékén, a fedett pályás tornákon lépett a gázra és nyert meg sorozatban három tornát, köztük a bázelit.

A fogadóirodák és a fogadók egyébként Hurkaczot támogatják, van ahol a kanadai szorzója már három tizedet emelkedett és 2.50 körül fogadható.

Tény, hogy a lengyelnek sokkal jobb szezonja van, de vesztenivalója csak neki lesz ebben a fináléban és két nagyon necces meccset játszott már az elmúlt két napban is.
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Kifejezetten erős tippnek gondoljuk ebben a döntőben az overt. Hurkaczon nagy lesz a nyomás és egyébként is jellemző az egész szezonjára a rengeteg döntő szettes meccs. Egészen pontosan 36-nál jár, ami 65 meccs esetében elképesztő arány.


✅ Tipp #1: Szettek száma 2.5 felett @2.17
 

Fogadási határidő: október 29. 15:30