Premier League

Egyértelműen állást foglalunk a United-City rangadón

Városi rangadó, de valójában akár csúfos is lehet a manchesteri derbi.

Vasárnap a fő attrakció a Premier League-ben 16:30-kor kezdődik, ugyanis a Manchester United a Manchester Cityt fogadja. Ugyan papíron az egyik legnagyobb derbi, azonban ez most elég egyoldalúnak ígérkezik, hiszen a City az Old Traffordon is masszív favorit.

Három meccses győzelmi sorozatban van a Manchester United, ha csak az eredményekre pillantunk azt is gondolhatnánk, hogy a Vörös Ördögök kezdenek kilábalni a gödörből és elkezdett összeállni Erik ten Hag csapata. Az igazság ezzel szemben, hogy teljesen formán kívül van a gárda és ugyan tényleg el kezdtek jönni az eredmények, de ez inkább az ellenfeleknek, mintsem a mutatott játéknak volt köszönhető.

A Brentford, a Sheffield United és a Köbenhavn ellen is nagyon akadozott a gépezet, a dán bajnok az Old Traffordon az első félidőben sokkal meggyőzőbb volt, mint a United... A győztes gól ugyan összejött Maguire révén, de a hosszabbításban Onanának egy 11-est kellett fognia, ezzel maradt egyáltalán versenyben még a továbbjutást illetően a gárda.

A csatárok teljesen formán kívül, az eredményeket a védelem hozza, de egyértelműen lejön a csatárokról, hogy nagyon nem találják a helyüket jelenleg.

A City sem kezdett tökéletesen, de Rodri visszatérésével újra jó eséllyel kezdenek majd jönni az eredmények, ráadásul Erling Haaland is kezdi visszaszerezni a góllövő cipőjét. A két elbukott bajnoki után a Brighton ellen összejött a siker, míg a BL-ben a Young Boys nem okozott gondot idegenben sem.

A hazaiaknál visszatérhet Casemiro, aki jó eséllyel a kezdőbe is bekerül, így egyre rövidebb a sérültlista, noha Diallo, Malacia, Martinez, Sancho és Shaw sem bevethető. A vendégeknél Akanji eltiltott, az egyetlen sérült pedig De Bruyne.
 

Mire érdemes fogadni?


Hiába a három győzelem, nehéz elképzelni, hogy a United újra győztesen vagy egyáltalán pontosan hagyja el az Old Traffordot. Rossz nézni a Vörös Ördögök játékát, a teljes formán kívüliséget pedig a Manchester City meg szokta büntetni. Nem gondoljuk túl a találkozót, behúzzuk a sima kettest, a bátrabbak pedig akár a hendikepes sikerrel is bepróbálkozhatnak a manchesteri rangadón.

 


✅ Tipp #1: Manchester City nyer @1.70

 

✅ Tipp #2: Manchester City -1.5 @2.67

Fogadási határidő: október 29. 16:30