Bundesliga

Masszívan esik a keddi nap ajándékának oddsa

A ritkán látott mélyrepülésben lévő Union a szezon meglepetéscsapatának otthonában lép pályára Halloweenkor.

A német labdarúgás jelenlegi legcsalódottabb csapata minden bizonnyal az Union Berlin, amely a tavalyi, álomszerű idény után nem tud megfelelni a várakozásoknak. Ez még finom megfogalmazás volt, de hamarosan visszatérünk rá, az Urs Fischer-legénység mindenesetre kedden 18 órakor az MHPArenában vendégeskedik, ahol újabb piszok nehéz feladat vár rá.

 

Csapathírek

A felek tíz nappal korábban már összemérték tudásukat, akkor a Bundesligában a svábok sima 3-0-s győzelemmel hozták el a három pontot Berlinből. Nem ez volt azonban az egyetlen blama mostanság az élvonalban tavaly nem kis meglepetésre top 4-be befutó Union kapcsán. Bonucciék - igen, aki lemaradt volna, az Eb-győztes, Juventus-legenda védő már itt rúgja a bőrt - teljesen szétestek az utóbbi hónapokban, a lejtmenet pedig lassan két hónapja tart, ahogy az alábbi képen is láthatjátok.

Tudtad? Az Union Berlin szeptember 3. óta 10/10 tétmeccset veszített, több meccsen pedig egészen szívszorító módon maradt alul!

Ilyen volt, amikor a 14-szeres BL-győztes Real Madrid otthonában másodpercekre volt a pontszerzéstől, de a hazai környezetben 2-0-ról elbukott Braga elleni csoportmeccs is mély nyomot hagyhatott. A szezon során nem sok ok volt az örömre, ilyen volt a Német Kupa első köre, ahol a negyedosztályú Astoria Walldorfot győzték le 4-0-ra, ám könnyen lehet, hogy ebben a sorozatban is véget ér kedden az idei kaland.

 

 

A Stuttgart teljesen ellentétes szezont fut, hiszen sziporkázik a bajnokságban. Ugyan legutóbb a Hoffenheim ellen jött egy kijózanító pofon, de a 3-2-re elbukott meccs még aligha a világ vége, sőt, még olajat is dobhatott a tűzre. A hétvégi vereség ellenére továbbra is tartja dobogós helyét a Bundesliga-tabellán a VfB, amelynek a legnagyobb fejtörést a 14 gólnál járó Guirassy pótlása okozhatja, aki hetekre kidőlt, de a keret elég mélynek tűnik.

 

Mire érdemes fogadni?

Az Union Berlin az utóbbi két évben nem csak a bajnokságban, de a Pokalban is rendre meg tudta lepni az ellenfeleket. Ez a fajta szívósságnak viszont jelenleg nyomás sincs a csapatnál, amely teljesen megrogyott az utóbbi két hónap eredményeitől. Persze minden sorozat megszakad egyszer és kapóra jöhet, hogy a keddi ellenfél legjobbja sérüléssel küzd, de ebben a felállásban mégsem tudunk mást várni, mint hazai sikert. Az Union az utóbbi 10/7 meccsen gólt sem tudott szerezni és ugyan némi lökést adhat, hogy az utóbbi négy meccs egyikén sem kapott ki a svábok vendégeként, ez a mutató jó eséllyel változik majd. 

Mindent összevetve tehát nem véletlen, hogy a fogadók masszívan elkezdték lenyomni az 1.90 körül nyitó "H"-t. Egyes bukiknál ez a szám már az 1.70-et sem éri el, viszont van még buki, amelynél 1.74-ért pakolható. Ennyiért simán kivehetőnek véljük, óvatosabb duhajoknak pedig az 1X mellé párosított under 3.5-et ajánlanánk, ami 1.90-szeres pénzt fizet.


✅ Tipp 1: Stuttgart nyer @1.74

 

Tipp 2: 1x + 3.5 gól alatt @1.90
 

Fogadási határidő: október 31. 18:00