Angol Ligakupa

1.83-as szorzót raktunk össze Kerkezék és Szoboszlaiék Ligakupa meccsére

Nehéz helyzetben a Bournemouth, de nagy kérdés, hogy mennyire veszi komolyan a Ligakupát a kiesés elől menekülő gárda.

Magyaros rangadót rendeznek az Angol Ligakupában, ugyanis a Bournemouth gárdája a Liverpoolt fogadja. Kerkez Milos tehát Szoboszlai Dominik ellen, de meglepő lenne ha Dominik kezdőként lépne pályára a Cseresznyék ellen.

Jürgen Klopp ugyanis rendszerint belenyúl rendesen a kezdőbe egy-egy Ligakupa találkozó alkalmával. Az Európa Liga mellett a Ligakupában is 5-6 cserét rendszerint végrehajt a bajnokihoz képest. Vélhetően most sem lesz másképp, már csak azért sem, mert remek formában a Liverpool és a "B-sor" is szépen hozza az eredményeket, miután az EL-ben is százszázalékos három kör után.

Szoboszlai a szeptember végén 3-1-re megnyert Leicester elleni Ligakupa meccsen is csak csereként állt be, reálisan most is 30 perc juthat neki. Nem úgy Kerkeznek, aki hosszú idő után kikerült a kezdőből a Burnley ellen, csapata pedig első bajnokiját tudta megnyerni. Ez viszont esélyt is adhat neki, hogy szerdán a kezdősípszótól a pályán legyen.

Andoni Iraolának is nagyon kellett már ez a siker, hiszen nagyon rosszul festett a Bournemouth eddigi szezonja, a nagy reményekkel igazolt menedzser alatt pedig még továbbra is elég forró a kispad, hiszen a nyári költekezés ellenére 10 meccs után csak hat egységgel, épp hogy a vonal felett áll. Nagy kérdés, hogy ilyen szezonstart után mennyire prioritás a Ligakupa és mennyire tervez rotálni a spanyol szakvezető.

A Ligakupában a Swansea és a Stoke volt a két áldozat eddig, ugyanis a hazaiaknak egy körrel hamarabb be kellett csatlakoznia a sorozatba, mint a Liverpoolnak. Lewis Cook és Max Aarons biztosan nem játszhat, de akár több cserét is végrehajthat a hétvégéhez képest, ugyanis nem kérdés, hogy a bennmaradás a prioritás a piros-feketéknek.

Mire érdemes fogadni?

Hiába fog jó eséllyel tartalékolni Jürgen Klopp, minket meggyőzött annyira ez a Liverpool, hogy képes lehet így is behúzni a találkozót még idegenben is. Augusztusban már találkozott a két fél a PL-ben, akkor úgy nyert a Pool 3-1-re, hogy 35 percet emberhátrányban volt kénytelen játszani. Mindezek alapján nem féltjük Szoboszlaiékat, akik tovább menetelhetnek a kupában. A győzelmük mellé viszont behúzzuk, hogy legalább öt szögletre is jók lesznek, amire így 1.83-as szorzót tudunk összerakni.


✅ Tipp #1: Fogadáskészítő: Liverpool nyer és Liverpool több, mint 4.5 szöglet
 

Fogadási határidő: november 1. 20:45