Sportfogadás

Élete szívásától mentette meg a fogadót ez a döntése!

Címkék:

Nehéz, de nagyon szerencsés döntéssel nyert egy valag pénzt ez a fogadó.

Teljesen abszurd szelvénnyel találkoztunk az internet bugyraiban, egy bátor játékos ugyanis egy 8-as kötést küldött játékba az egyik internetes fogadóirodánál, méghozzá csak pontos végeredményekből felépítve. Emberünk óvatos duhajként azonban nem várta meg az utolsó meccs lefújását, igénybe vette ugyanis a korai kifizetést, amely élete egyik legnagyobb szívásától menthette meg.

Ahogyan az a lenti oddsokból is látszódik, a szelvényt alighanem vasárnap este játszotta meg, kombinálva néhány élő és néhány mérkőzés előtti tippet - ez abból is látszódik, hogy akad 1.90-es és 2.60-as szorzó is a pontos eredményes szelvényen. Emberünk 0,5 fonttal küldte csatába a szelvényét, amely szorzója nem kevesebb, mint 718 ezerszeres(!) volt. Hogy végül miért "csak" 6300 fontot nyert, arra egyszerű a magyarázat.

 

A játékos ugyanis igénybe vette a korai kifizetés (cashout) lehetőségét, amelyet az Atlético Madrid meccsének utolsó perceiben lépett meg. Ekkor már volt hat nyertes tippje, míg a spanyol találkozó a végénél járt, az Internacional-Coritiba pedig el sem kezdődött.

Hősünk kiváló döntést hozott, hiszen az Alavés a 96. percben szépített, így az egész szelvény úszott volna a levesbe, ha nincs a gombnyomás. A döntés egyébként duplán jól sikerült, hiszen az Internacional nemhogy nem nyert 1-0-ra, még ki is kapott 4-3-ra, így ott közel sem lett volna a megtippelt végeredményhez.

A kalapemelés egyértelműen jár, hiszen közel 13 ezerszeres(!) pénzt nyert a fogadó úgy, hogy hat meccs pontos eredményét is eltalálta.