Bundesliga

Ezek a legvalószínűbb eredmények a Dortmund-Bayern derbin

A bukik teljesen meg vannak lőve a hét egyik legnehezebben fogadható találkozójának kapcsán, lássuk a számokat.

Mint arról már korábban, a Német Kupa végső győzelmi esélyeit boncolgató cikkünkben is beszámoltunk róla, a hét legkínosabb blamáját a Bayern München szenvedte el, amely 2-1-re kikapott a harmadosztályú Saarbrücken együttesétől. A Pokal-zakó egyenlő a kieséssel, így Müllerék triplázási vágyai már november elejére szertefoszlottak.

"Ha egy harmadosztályú Saarbrücken kiejti a kupából a Bayernt, akkor rengeteg mindent rosszul csináltunk. Persze lehet fanyalogni a hazaiak harapós játéka, vagy a pálya állapota miatt, de a futball már csak ilyen. És persze sokáig úgy tűnt, hogy hosszabbításba torkollik a mérkőzés, de a hosszabbításban kapott gól egy övön aluli ütés volt” – mondta a meccsről Müller, hozzátéve, hogy szerinte jót tehet a csapatnak, hogy a hétvégén már a Dortmund elleni bajnoki rangadó vár a címvédőre. A bajorok 25-öse amúgy már a 677. alkalommal lépett pályára tétmeccsen a felnőtt csapatában és immár a 34. gólját szerezte a Kupában.

A rosszmájú szurkolók persze rögtön megtalálták Harry Kane-t (is) a vereség kapcsán, aki ezúttal csak a padról figyelte az eseményeket. A Bayern ugyanis Kane érkezése óta elveszítette a Német Szuperkupát, majd kiesett a Német Kupából is, a Bundesligában pedig csak második, az angol válogatott gólrekorder első trófeája tehát most egy lépéssel messzebb került ismét.

Búslakodni mindenesetre nincs idő, ugyanis szombaton 18:30-kor már jön is a Dortmund elleni hatpontos rangadó, amelyen két, a Bundesligában még veretlen együttes nézhet farkasszemet. Ecsetelni sem kell, miért különösen pikáns az idény első Klassikere, miután a tavalyi hajrában a bajorok az utolsó pillanatban, minden idők egyik legdrámaibb bajnoki hajrájában happolták el a Salátástálat a darazsak elől.

A kilenc bajnokin már 12 gólt jegyző Harry Kane-re ismét óriási szüksége lesz a vendégeknek, a találatok pedig jó eséllyel potyognak majd ezúttal is a Signal Iduna Parkban. A felek legutóbbi tíz összecsapásából csak egyszer nem született legalább négy gól, legutóbb áprilisban néztek farkasszemet, akkor Münchenben a hazai együttes örülhetett (4-2).

Történelmileg is piszok erős a gólátlag, eddig a Bundesliga-érában 108-szor találkoztak, ezalatt 353 gólt láthattunk, ami 3.26-nak felel meg 90 percenként!

A bukik ezt a statisztikát nem vették túl komolyan, hiszen a pontos eredmények piacán a top ötből csak egyen találunk 3.5 overt. Amikor legutóbb a BVB volt a pályaválasztó, akkor 2-2 állt az eredményjelzőn a hármas sípszó után, erre most 11-szeres pénzt kapnánk. Ha az áprilisi 4-2 ismétlődne meg, akkor 26-szoros megtérülést vághatnánk zsebre, de az irodák szerint a legvalószínűbb az 1-1 és az 1-2, ez a két eredmény, amelyik nem éri el a 10-szeres szorzót.


✅ Borussia Dortmund-Bayern München: Pontos eredmény
 

1-1 @9.00

1-2 @9.00

2-2 @11.00

2-1 @15.00

0-1 @15.00

2-4 @26.00


Fogadási határidő: november 4. 18:30