Angol foci

Ten Hag lesz a következő menesztett menedzser a PL-ben?

A Manchester United újabb komoly vereségbe szaladt bele, de meddig húzhatja még a holland?

Szerdán a Newcastle elleni Ligakupa-meccsen a vasárnapi, Manchester City elleni ütközethez hasonlóan, újabb 3-0-ás vereséget szenvedett el az Old Traffordon a Manchester United. Érezhetően kezd kicsúszni az irányítás Ten Hag kezei közül, ugyanis ebben a szezonban egyetlen sima győzelem volt, minden további siker vagy kiszenvedett vagy szerencsés sikernek titulálható, ami egy topcsapat esetén sok jót nem sejtet. Pláne, hogy elég sok volt emellett a vereség is...

A Premier League-ben 10 meccs után már öt vereséget számlál Erik ten Hag csapata, a BL-ben kiesésre áll a csapat, a Ligakupában pedig véget is ért az idei sorozat. A legnagyobb probléma pedig a játékban figyelhető meg, óriási visszaesés figyelhető meg a játékban. Ehhez természetesen a sérülések is merőben hozzájárulnak, de egy ekkora klubnál kérdéses meddig lehet még erre hivatkozni.

Ten Hag menesztése egyre többször kerül szóba, azonban még lehetnek hetei a hollandnak, akinek a menesztése 15 millió fontba fájna a vezetőségnek. 

A fogadóirodák szerint nem ő van a legnagyobb bajban, hanem a Sheffield United menedzsere, Paul Heckingbottom. A tökutolsó Sheffield háza táján még nagyobb a baj, gyakorlatilag reménytelen küldetésnek tűnik jelenleg a bennmaradás kiharcolása.

Teljes csőd az újonc szezonja, 10 meccs után egy szerzett pont, 8-0-ás vereség hazai pályán a Newcastle ellen, de a hétvégén is egy 5-0-ás vereségbe szaladt bele az Arsenal ellen. Könnyen lehet, ha hétvégén a Wolves is elviszi a három pontot a Bramall Lane-ből az lehet az utolsó fellépése Heckingbottomnak, már csak azért is, mert szezon közben könnyebb átvenni egy kiesőjelölt kispadot, mintsem egy topcsapatét.

A bukmékerek oddsszabásával így egyet kell értsünk, alighanem jelenleg a legjobb befektetés az angol menedzser menesztése, míg Ten Hag alatt ugyan már kezd melegedni a talaj, még lesz lehetősége a javításra.


✅ Következő Premier League-ből távozó menedzser
 

Paul Heckingbottom @1.67

Erik ten Hag @ 3.00 

Andoni Iraola @ 8.50