La Liga

Nem nyaralni megy az Atlético - tippek a pénteki nyitómeccsre

Nagy formában van az Atlético, amely ráadásul pihentebb is lehet vendéglátójánál. Érkezik egy sima kettes?

Pénteken egy Las Palmas - Atlético Madrid találkozóval rajtol a La Liga hétvégi programja, a Matracosok pedig igen kedvező előjelekkel várhatják a mérkőzést. Diego Simeone együttese vesztett pontok tekintetében a tabella első helyén áll, az utolsó hat bajnoki fordulóban a maximális 18 pontot sikerült begyűjtenie. A Las Palmas 10. helyezése szintén kiváló a csapat mércéjét figyelembe véve, viszont a hazaiaknak volt egy kupameccsük hét közben, ráadásul hazai pályán még soha nem tudták legyőzni az Atlético csapatát.

Csapathírek

A Las Palmas a Manacor elleni kupameccsen jó pár helyen változtatott a szokásos kezdőjéhez képest, de így sem okozott gondot a továbblépés, hiszen sima 3-0-s sikert arattak Mallorcán. A csapat tovább vitte ezzel a jó formáját, ráadásul komolyabb kulcsembereket sem kell nélkülöznie.

Az Atlético viszont nem játszott a hét közben, így a fővárosiak nyugodtan készülhettek az újabb megmérettetésre. Simeone ezúttal Vitolo, Reinildo, Thomas Lemar, Memphis Depay, Samuel Lino ötösfogatára nem számíthat sérülés miatt, de így is bika kezdőt tud felpakolni a pályára, az elmúlt hetek stabilitásával együtt.

[4205457] 2023-11-03 21:00:00 Las Palmas - Atlético Madridx

Mire érdemes fogadni?

Lehetne bonyolítani a tippválasztást, de igazából most ezt nem tennénk, ugyanis minden előjel egy vendégsiker felé mutat. Az AtMa jó formája,az egymás elleni múlt és a Las Palmas hétközi utazós kupameccse is azt mondatja velünk, hogy ezt a találkozót (is) behúzza Diego Simeone csapata, ezzel pedig majd legalább 1 napig a La Liga tabella élére is áll majd.


✅ Tipp #1: Atlético Madrid nyer @1.65

✅ Tipp #2: Atlético Madrid -1 (ah)@2.15

Fogadási határidő: november 3. 21:00