NB I

Rámegyünk a biztonságira a Loki "kötelezőjén"

Keleti rangadóval nyitjuk a fordulót, bár jelenleg a Mezőkövesd nem támasztja alá ezt a jelzőt.

Igen masszív favoritként nyitott a Debrecen Mezőkövesden, a Loki szorzója a meccsnap környékén már a 2-szereset sem éri el. Pedig a borsodi csapat győzelemből érkezik a rangadóra, ráadásul a két csapat igen vegyes eredményeket produkált az elmúlt szezonokban. Lássuk, mire is érdemes fogadni az OTP Bank Liga második körének legelső találkozóján!

Zsinórban három vereség után úgy tűnik, magához tért a Loki. Szrdjan Blagojevics csapata ugyanis legyőzte a MOL Fehérvárt, emellett döntetlent játszott a Ferencváros és a Puskás Akadémia otthonában, amely kétségtelenül nagy eredmény. A várakozásoknak megfelelően, egy piszok nehéz meccsen a kupatovábbjutás is sikerült Győrben, így a hétközi élmények is pozitívak voltak.


További jó előjel, hogy lassanként felépülnek a sérültek, így a szerb mester most ismét azon törheti a fejét, kit is kezdessen a védelemben, illetve a középpálya védekező részében. Az ETO Parkban ugyanis Meldin Dreskovics már beállhatott, míg Christian Manrique a padon foglalt helyet - két olyan játékos is bevethető tehát, aki hosszú ideje sérült volt.

A debreceniekkel szemben a Mezőkövesd nem volt érintett az MK-ban, ugyanis Kuttor Attila csapata már a 3. fordulóban búcsúzott. Egy kiesés elől menekülő csapatnak persze nem hiányzik a kettős terhelés, a cél most egyértelműen az, hogy valahogy megcsípje a 10. helyett a matyóföldi alakulat. Ehhez fontos lépésül szolgált az MTK legyőzése, így pontszámban beérte a Kövesd a Kisvárdát, a vonal pedig csak egy egységre van.

Bármennyire is arról beszélünk, hogy jó szezont fut a Loki, azért ne felejtsük el, idén még nyeretlen idegenben a hajdúsági csapat, bár a sorsolása is igen mostoha volt. Emiatt mi nem tartjuk reálisnak a 2 alatti szorzót Mezőkövesden, és bizony bármennyire is erősebb gárda a hajdúsági, ellene fogadunk ázsiai hendivel.

Másik ötletünk pedig a szögletekre vonatkozik, amelyből messze sereghajtó a Kövesd. Mivel közelebb állunk ezen a meccsen az 1x-hez, egy többet támadó Debrecent várunk, akkor pedig még inkább jó gondolatnak tűnik, hogy kevés hazai sarokrúgást látunk majd.

 


✅ Tipp #1: Mezőkövesd +0.75 @1.83
 

✅ Tipp #2: Mezőkövesd 4.5 szöglet alatt @1.75
 


Fogadási határidő: november 4. 12:30