NB I

Erős tippünk van a Vidi-Újpestre

2021. áprilisa óta nem tudta legyőzni a fehérvári együttes az újpestit. Itt az ideje pakolni a H-t? Másra fogadunk!

Szombaton az NB I 12. fordulója a Fehérvár-Újpest mérkőzéssel zárul, amelynek a tabellán négy hellyel hátrébb lévő hazaiak az esélyesei a fogadóirodák szerint, ugyanis a "H" kimenetelt átlagosan 2.25-szörös odds alatt mérik.

Csapathírek

A csúfos Magyar Kupa-kiesést követően nagyot változott a világ Fehérváron, a csapat elkezdte szorgosan gyűjtögetni a pontokat a bajnokságban, így a bajnokság egyharmadánál a hetedik pozícióig jött fel, s összességében egy ponttal közelebb van a dobogóhoz, mint a kieséshez.

A piros-kékek főként otthon muzsikálnak jól, ugyanis az elmúlt öt meccsükből a debreceni találkozójukat 3-1-re elveszítették, de utána 4-0-ra verték a jól teljesítő Diósgyőrt hazai pályán, míg előtte az MTK (3-0) vagy a Kisvárda (3-1) is fejet hajtott a Sóstói Stadionban, míg a Zalaegerszeg ellen kvázi győzelemmel felérő 3-3-as remit értek el jó pár hete, szintén otthon.

A DVTK ellen ráadásul úgy nyertek Bartosz Grzelakék, hogy az egyik legjobb formában lévő játékosuk, Kalmár nem játszott, mellette pedig Fiola, Hangya és Pető is kimaradt. Nagy kérdés, hogy a válogatott középpályás ezúttal tudja-e vállalni a játékot szombaton.

Az Újpest attól függetlenül, hogy vasárnap könnyűnek találtatott az ősi rivális Ferencváros otthonában (0-3), összességében nincs rossz passzban. Előtte a Kecskemétet (5-3), a Diósgyőrt (2-0) és a Debrecent (2-1) is legyőzte (így a harmadik pozícióban áll), míg az FTC elleni zakót követően az MK-ban sikerült javítania, szerdán 2-0-ra nyert a harmadosztályú Tatabánya otthonában (2-0).

Nebojsa Vignjevics tehát ezúttal is jó munkát végez összességben a IV. kerületben, a szerb tréner pedig vélhetően ezúttal is Anculasz és Ljujics játékára sem számíthat.

Mire érdemes fogadni?

A felek tehát idén már egyszer összecsaptak, a nyitófordulóban az újpestiek hazai pályán 2-1-re tudtak nyerni, méghozzá úgy, hogy Csoboth véleményes kiállítása miatt közel egy órát emberhátrányban futballoztak. A júliusi végi meccset előtt is az Újpest kénye-kedve szerint alakult ez a párharc, a Vidi legutóbb 2021. áprilisában tudott nyerni a lila-fehérek ellen, 4-0-ra hazai pályán.

Otthoni környezetében a Fehérvárnak van esélye, hogy lezárja rossz szériáját az Újpest ellen, de ha Kalmár nem játszik (igaz, a Diósgyőr ellen sem futballozott a középpályás), akkor mindjárt más a leányzó fekvése. Nem is igazán piszkálnánk a kimenetelre, valamint a gólokra való fogadásokat, szerintünk ezen a meccsen a büntetőlapokban van az igazi érték!

A bukik 4,5-nél húzták meg a határt, amelyet nagyon jó eséllyel überelhetnek a felek. A hazaiak 2,55, míg a vendégek 2,45 büntetőlapot átlagolnak meccsenként idén, ehhez tegyük hozzá, hogy a júliusi paprikás meccsükön nyolc büntetőlap került kiosztásra, és ezúttal sem kisasszony futball várható, továbbá, hogy a játékvezető az az Andó-Szabó Sándor lesz, aki az idei szezonban (az első- és a másodosztályban) 5 büntetőlap alatt nem végzett...


✅ Tipp #1: Büntetőlapok száma 4,5 felett @1.67

Fogadási határidő: november 4. 18:00