Premier League

Két tippet hozunk a Liverpool kötelezőjére

A Liverpool az újonc otthonába látogat, ahol kötelező a győzelmet bezsebelnie.

A BL-résztvevő csapatok után vasárnap az EL-ben vitézkedő Liverpoolé a főszerep, a Vörösök ugyanis a Luton otthonába látogatnak. Idegenben is mindössze 1.25 körül fizet Szoboszlaiék győzelme, ami mutatja, hogy mekkora szenzáció lenne egy esetleges hazai pontszerzés.

Bombaformában a Liverpool a válogatott szünet óta, a kisebb csapatok ellen nem nagyon tudnak hibázni jelenleg Szalahék, márpedig ez egy nagyon fontos kritérium, ha komoly célokért akar harcolni egy gárda a Premier League-ben. Az Everton és a Nottingham sem okozott problémát az elmúlt hetekben, utóbbi meccsen pedig Szoboszlai is két asziszttal járult hozzá a sikerhez, noha a másodikban a Forest védelme is hathatós segítséget nyújtott a Poolnak.

A bajnokság mellett a kupákban is menetel a gárda, az EL-ben háromból három győzelemnél jár, míg a Ligakupában a legjobb nyolc közé jutott, így egyelőre az intenzív terhelés nem megy az eredmények rovására.

A Luton 10 kör után mindössze öt ponttal szerénykedik a kiesőzónában, reális esélye nem nagyon van a kiscsapatnak a jövő évi PL szereplésre, de természetesen ez a célja Rob Edwards alakulatának. Az igazán nagy gond, hogy eddig még kegyes volt a sorsolás az újonccal, ennek ellenére jött össze csak öt pont. Több kulcsmeccsen is nulla ponttal volt kénytelen távozni a pályáról, talán a legfájóbb vereség a Burnley elleni hazai fiaskó volt.

Ráadásul sok is a sérült a Kalaposoknál, Amari'i Bell, Reece Burke, Mads Andersen, Dan Potts, Luke Berry, Jordan Clarke és Albert Sambi Lokonga sem bevethető, noha egyikük sem új hiányzó. A vendégeknél visszatérhet Luis Díaz, miután múlt heti fordulót családi okok miatt volt kénytelen kihagyni, így Andrew Robertson hiányát érezheti csak meg a német menedzser.

Mire érdemes fogadni?

Óriási a különbség a felek között, igazából nem látjuk, hogy PL-ben lenne a helye a Lutonnak. A kis szorzó ellenére is bízunk a Liverpoolban, így a két tippünkből az egyiken a hendikepes sikerüket vesszük ki vendégeknek, míg a másik szelón hat szögletet várunk a Pooltól, cserébe itt egygólos siker is elegendő. Mindkét tipp 1.6-1.7 körül fogadható, bízunk benne, hogy a Vörösök tovább folytatják remek szériájukat.


✅ Tipp #1: Liverpool -1.5 @1.66
 

✅ Tipp #2: Fogadásépítő: Liverpool nyer és Liverpool 5.5 szöglet felett @1.68
 

Fogadási határidő: november 5. 17:30