Premier League

Két tippel támadunk a Nottingham-Aston Villán

A jó formában lévő Villa Nottinghamben sem lassítana, két közel kétszerező tippünk van a felek meccsére.

Két mérkőzést rendeznek vasárnap a Premier League 11. fordulójában, a napi nyitómérkőzésre pedig Nottinghamben kerül sor, ahova az Aston Villa látogat. A bukmékereknél a vendégek az esélyesebbek, sikerüket átlagosan 1.90-szeres pénzért mérik.

Csapathírek

A hazaiak pocsék formában várják a találkozót, ugyanis a szeptember eleji, Chelsea elleni idegenbeli sikert (1-0) követően nem tudtak nyerni. Azóta négy döntetlen és két vereség a mérlegük. A Manchester City (0-2), majd múlt hétvégén a Liverpool otthonában (0-3) benne volt a zakó, viszont a Burnley (1-1), Brentford (1-1), Crystal Palace (0-0), Luton (2-2) négyes ellen több, mint négy pontot kellett volna kihozniuk, pláne úgy, hogy csak a Sasok ellen játszottak idegenben...

A gyengélkedésnek köszönhetően a 16. helyig csúsztak vissza a táblázaton, igaz, még öt pontot mindig vertek a fordulót megelőzően a már kieső, 18. pozícióban lévő Lutonra.

Hiányzók terén sem állnak túlságosan jól, Wood, Danilo, Felipe, Montiel, Hudson-Odoi és Origi is biztosan kimarad.

Az Aston Villa ugyanakkor jó passzban utazhat a City Groundra, ugyanis szeptember vége óta nem veszített tétmeccset. A bajnokságban a Brighton (6-1), a West Ham (4-1), míg legutóbb a Luton (3-1) is fejet hajtott előtte, Wolverhamptonban ikszelt (1-1), a Konferencia Ligában pedig a Zrinjski után (1-0) az AZ Alkmaart (4-1) is legyőzte.

Unai Emeryék a nemzetközi kupában a második helyet foglalják el csoportjukban, de ugyanúgy hat pontjuk van, mint az éllovas Legia Varsónak, a PL-ben pedig az ötödik helyen tanyáznak, s a fordulót megelőzően négy pontra voltak az éllovas Tottenhamtől.

Ami a kimaradóikat illeti, vélhetően a spanyol tréner ezúttal is a Buendia, Mings, Moreno, Ramsey négyesére nem számíthat, míg Durán játéka bizonytalan.

Mire érdemes fogadni?

Tavaly októberben, Nottinghamben 1-1-re végeztek a gárdák, igaz, amikor még Steven Gerrard trenírozta a vendégeket, míg Birminghamben, már idén áprilisban, a bordó-kékek 2-0-ra nyertek hazai pályán.

Ezúttal is a Villa felé érdemes terelgetni gondolatainkat, pláne, hogy a csapat hét közben pihent, mivel már korábban kiesett az Angol Ligakupából (igaz, ez a Forestről is elmondható). Vagyis nem volna meglepő, ha Emeryék mind a három pontot magukkal vinnék.

A "V"-n kívül pedig lapokra is fogadunk, ugyanis két igen szabálytalan csapat csap össze, hiszen a Forest 3,5, míg a Villa 2,5 büntetőlapot átlagol idén a bajnokságban, avagy nem volna meglepő, ha legalább hat büntetőlapot összehoznának a felek, még Gillett ténykedése mellett is. Pláne úgy, hogy például a vendégek a sima, Luton elleni meccsükön is begyűjtöttek három sárgát, de a Forest is ennyit kapott Szoboszlaiék ellen, ahol összességében könnyedén megadták magukat...


✅ Tipp #1: Aston Villa @1.85

✅ Tipp #2: Büntetőlapok száma 5,5 felett @1.90

Fogadási határidő: november 5. 15:00