Bajnokok Ligája

Kis szorzós, ám annál erősebb tippünk van a zvezda-Lipcsére

A párharc odavágóját 3-1-re nyerték Gulácsiék, ám Szerbiában akár rá is fázhatnak, ha nem vigyáznak.

A Bajnokok Ligája csoportkörének G-jelű négyesében eddig minden a várakozásoknak megfelelően halad. A címvédő City 3/3 győzelemmel áll az élen, a második pedig az a 3/2 sikerrel álló Leipzig, amely ha nyer kedden, hatalmas lépést tesz a legjobb 16 felé. A Crvena otthonában esedékes találkozón a háromesélyes szorzók óriási vendégfölényt vetítenek előre, pedig bőven benne van a meglepetés a pakliban.

 

Csapathírek

Ezt több dologra alapozzuk, kezdve, hogy a Bikáknál porszem került a gépezetbe és a remek szezonrajt után két kellemetlen vereség következett. A múlt hét közepén először kikaptak a Wolfsburgtól, ezáltal kiestek a Német Kupából, így a címvédés már elúszott. Ez elég mély sebeket ejtett a játékosokon, hiszen a hétvégén a Bundesligában tök utolsó Mainz ellen kaptak ki 2-0-ra, ez pedig aligha volt benne a levegőben. A 05-ösök ellen elszenvedett vereség előtt ugyanis 7/6 idegenbeli tétmeccset nyert a Rose-legénység, közte 3-1-re legyőzve a svájci Young Boyst is.

Tudtad? A Lipcsével március óta nem fordult elő, hogy zsinórban két meccsen ne szerezzen gólt!

A várható felállások tekintetében nagy változásokra nincs kilátás, a Bikáknál továbbra sem bevethető a csapatkapitány, Willi Orbán, de a szintén védő Bitshiabu is kényszerpihenőn van. A támadószekció is megsínyli rendesen Dani Olmo hiányát, de Rose mester így is piszok erős kezdőt tud pályára tenni. Érdekesség, hogy a 48 tétmeccset kihagyó Gulácsi Péter immár újra 100 százalékos, a kupában újfent lehetőséghez is jutott, ám Blaswich kiszorította az alapcsapatból, ahova könnyen lehet, hogy már nem is jut vissza a 33 éves portás. A három meccse veretlen, hazai környezetben idén még egy zakót sem jegyző szerb bajnoknál jelenleg nincs egy fontos kihagyó sem a csapatban.

 

Mire érdemes fogadni?

Hiába tehát a még 1.60-at sem elérő vendégodds, mi a háromesélyes piacot inkább békén hagynánk. Az élet-halál meccsre készülő Crvena az utóbbi kilenc összecsapásából csak egyszer veszített, továbbá az utóbbi 14 nemzetközi kupameccséből mindössze egy alkalommal nem iratkozott fel a lőlapra. A Bikák minőségileg ugyan lényegesen jobb kerettel rendelkeznek, de az előzetesek alapján inkább egy gólváltásos döntetlen közeli eredményt látunk reálisnak. Az imént említett mutatók miatt a fő tippünk pedig igencsak óvatos, mégpedig, hogy a szerbek legalább egyszer betalálnak.


✅ Tipp #1: Crvena zvezda 0.5 gól felett @1.45
 

✅ Tipp #2: Mindkét csapat szerez gólt @1.68

Fogadási határidő: november 7. 21:00